Lányok, ti milyen szempontok szerint válasszátok meg, milyen bugyit, tangát vesztek fel aznap?
Figyelt kérdés
2017. okt. 21. 12:36
1/12 anonim válasza:
Ha sietek, akkor azt veszem fel, amelyik a fiókból a kezembe akad. De ha olyan a napon, hogy "mit lehessen tudni hátha.." akkor bizony igyekszem szexit felvenni. Na meg attól is függ hogy milyen az idő, Vastagabb, leheletvékony tanga, van mensim... stb.
2/12 anonim válasza:
Menstruációtól, attól, hogy átlatszik e a ruhámon, és hogy mennyire van meleg
3/12 anonim válasza:
Tangát nem szoktam de attól függ, ha menstruálok akkor sötétebb és pamut bugyit, azokra jobban ragad a betét és nem látszik annyira ha olyan lesz, ha párommal találkozok vagy szexi vagy "cuki"(nagyon szereti a lezser ejtett vállú póló és valami aranyos nyuszis/cicás/baglyos bugyi kombót otthon) bugyikat, ha egyik se akkor meg random benyúlo ka fiókba és az eredményről megkérdezem magam "van kedvem ma ezt felvenni?"
4/12 anonim válasza:
ami a szárítón van, és legjobban szeretem. csak fekete bugyit hordok, néha a csipkéshez van kedvem, néha a teljesen sima kényelmeshez.
kb. évente kívánok meg valami mást, erre a célra van kb. 3 bugyim, ami nem fekete, és nem kényelmes.
5/12 anonim válasza:
Tangát nem hordok, főleg attól függ, milyen ruhát veszek fel aznap. Ha feszes nadrágot, akkor olyan bugyit választok, amiben nem látszik át, ha szoknyát akkor semleges bugyit (nem mintha látszana, de előfordult már, hogy a szél felfújta). Ha menstruálok, akkor megint kényelmesebbet választok.
6/12 anonim válasza:
Napközben tangát hordok, akkor olyat, ami illik a melltartómhoz.
Alváshoz franciabugyit, olyankor kb. amit hamar megtalálok.
7/12 Sunshinedoll válasza:
Nincs szempont, ami kézbe esik.
8/12 anonim válasza:
Tangat ritkan hordok, max olyan nadraghoz, amiben látszanak a bugyi varratai. Menseshez is kulon vannak bugyik, sejtheted.... :D franciat hordok altalaban vagy ahhoz hasonlot. A lenyeg, hogy ne csuszkaljon el rajtam.
10/12 anonim válasza:
Tangát nem hordok, csak franciát és normál bugyit. Azt veszem fel, ami rég volt rajtam, illetve nyáron világos nadrágnál olyat, aminek a színe és a mintája nem üt át. Ha eg megvan, akkor megint más történet...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!