Vettem egy fürdőnadrágot a takkoban. Aznap meg is látogattam benne a Balatont viszont teljesen elszíneződött. Blokk megvan és a címke is csak ugye nincs már rajta. Visszavihetem reklamálni?
Figyelt kérdés
2014. jún. 12. 17:19
1/2 anonim válasza:
Bár tapasztalatom nincsen, de szerintem minőségi hibának megállja a helyét. Mindenféleképpen vidd vissza, azzal nem veszítesz semmit sem.
2/2 PawahDani válasza:
1 próbát megér, a reklamálás ingyenes, így nincs baj, ha meg nem fogadják vissza, akkor a boltjuk előtt figyelj, tartsd magadnál a gatyót, és ha be akar menni valaki állítsd meg, és beszéld le róla. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!