Lányok! Zavar, ha egy barátnőtök köldöke kint van a ruhából?
Figyelt kérdés
Egyik legjobb barátnőmet valamiért nagyon zavarja, de nem mondja meg miért, konkrétan ma is beszólt rá...jan. 18. 10:52
41/48 anonim válasza:
Amelyik lány kirakja mindenét és mutogatja az egy ribi. 😉
Haspólózol? ribi vagy. Dekoltázs? Szintén.
42/48 anonim válasza:
Lehet még kérni képet, hogy véleményt tudjak mondani?
43/48 anonim válasza:
Mintha nem tudná a sok kiéhezett tag rákeresni nőkre a neten, helyette képért kell könyörögni
46/48 anonim válasza:
Nem értem én se igazán mi zavarhatja. Egyik barátnőmnek elég nagy a köldöke, de csak poénkodni szoktunk rajta a többiekkel,(néha megcsikizzük, de aztán ő is visszacsikiz). Kiváncsi lennék mi lehet a "baj" a köldököddel. Ha küldesz képet megnézem szívesen.
47/48 anonim válasza:
Hát küldj képet de alaktól függ ha szép homokóra esetleg egyenes köznyelven "deszka" akkor miért baj? ez akkor tudom elképzelni ha 155-165 cm között és 65-70 kg akkor érhető hogy miért zavarja kevés férfi van úgy vele ami igénytelen az miért mutogatja szerintem ha nem betegség hanem szimplán szeret enni de annyira elengedte hogy igen szerintem nőies külső a vékony de fiatal vagyok lehet változik majd 30 felett a véleményem..
48/48 anonim válasza:
Vagy lehet hogy az zavarja, hogy értékesebbnek akar látni annál, minthogy mindenkinek mutogatod a hasadat (konkrétan bárkinek elküldöd a képet, aki kéri..), és ezzel könnyen kaphatóvá teszed magad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!