Lányok! Zavar, ha egy barátnőtök köldöke kint van a ruhából?
Figyelt kérdés
Egyik legjobb barátnőmet valamiért nagyon zavarja, de nem mondja meg miért, konkrétan ma is beszólt rá...jan. 18. 10:52
11/48 anonim válasza:
Lehet, hogy pocakos vagy egy kicsit, és ezért? Mert hát szokták mondani hogy csak vékony lány hordjon haspólót.
Amúgy a haspóló egy szép csinos lányon nagyon tekintetett vonzó, figyelemfelkeltő, kihívó.
És lehet ez a baja. Vagy talán ő is legbelül szeretne ilyen ruhákban járni, csak valamiért nem teszi és frusztrációja van.
De bármi lehet, beszéld meg vele
Amúgy nyáron szinte az összes lány haspólót hord, szóval nem ritkaság. Ezt tudhatná ő is
13/48 anonim válasza:
Muti a képet, de amúgy meg ha féltékeny járjon mélyebb dekoltázsu ruciba mint te, senkit nem fog érdekelni a köldököd:)
14/48 anonim válasza:
Szetintem a nőies alkaton néz ki jól, nem a deszkahason...
15/48 anonim válasza:
Így kép alapján bazi nagy a köldököd, lehet az zavarja.
16/48 A kérdező kommentje:
Tudom, hogy nagy, de akkor mi van? :D
jan. 18. 14:15
17/48 anonim válasza:
Miért lenne baj? Nem illik az alkatodhoz a póló, vagy mi?
18/48 A kérdező kommentje:
Hát szerintem illik :D
jan. 18. 15:04
19/48 anonim válasza:
Akkor talán pont neki nem olyan az alakja, és irigy
20/48 A kérdező kommentje:
Hát, amúgy tök csinos ő is...
jan. 18. 15:07
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!