Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, és leszbi lányok, kidobnátok e miatt a barátnőtöket?
Figyelt kérdés
Azahriah koncertre menne. Egy szállodában indítanak, 6 lány és 1 pasi, majd a végén oda mennek vissza. A pasi fizeti a szállodát, a VIP jegyeket, és a TAXI-t is.2023. okt. 12. 15:12
1/15 anonim válasza:
Miért dobnám? Ismerem a párom, tudom hogy nem csalna meg (már ha erre gondolsz). Ha meg esélyes lenne akkor kapásból össze sem jönnék vele, max dugópajtinak tartanám.
2/15 anonim válasza:
Én nem a helyedbem, de ha én lennék a barátnőd és megtudnám, ilyen eszedbe jut, ÉN dobnálak téged!
3/15 anonim válasza:
Srácként nem. Egyrészt bízom a páromban, másrészt igen valószínűtlen, hogy a 6 lány közül pont arra mozdulna rá a srác, akinek párkapcsolata van.
Leszbi lányként már lehet máshogy látnám a helyzetet, főleg úgy, ha pia is lesz a dologban.
4/15 anonim válasza:
Azariah koncert miatt termeszetesen xd
5/15 anonim válasza:
én nem értem teljesen.
egyáltalán hogy jutottatok el odáig hogy egy mésik csávó fizesse a csajodat és ágyat adjon neki?
egy ágyban aludtak? nyilván a lányok igen, de a pasi is? hmm. a lányokra is féltékeny vagy egyébként xd kitudja lehet leszbiztek,ilyenek a csajok
6/15 anonim válasza:
Mindkettő dolog miatt dobnám. A koncert és a pasi miatt is.
7/15 NTBS válasza:
Inkább az a kérdés, téged miért nem visznek?
8/15 anonim válasza:
Feltehetően egy korábbi baráti társaságrol van szó, abba a kérdező nem tartozott bele.
9/15 anonim válasza:
Az milyen kapcsolat, ahol a párja nem mehet el egy baráti társaságba?
Jól el vagy nyomva kérdező, akár egy cigaretta csikk, kb úgy.
10/15 anonim válasza:
az én csajom nem mehetne nélkülem fiuk között és buli egyedül soha. ha igen, dobnám
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!