Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Más is eligénytelenedett home...

Más is eligénytelenedett home office alatt?

Figyelt kérdés
Nem sminkelek, nem csinálom meg a körmömet, mert itthonra minek. Leginkább melegítőben vagy farmerban vagyok. Ruhákat se nagyon veszek, mert itthonra minek annyi, bár ez nem feltétlen rossz. Hajam általában összefogva.
2024. jan. 13. 04:34
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
46%

"ha itthon ülök egész nap a gép előtt, minek sminkeljem ki magam, ha úgysem látt senki"

MERT saját magamnak így tetszem, ez a BELSÖ IGÉNYEM! Aki MÁSOK MIATT akar rendesen kinézni, az nem igényes, soha nem is volt az, csak a "mit szól a szomszéd" szinten lévö valaki.

2024. jan. 13. 14:43
 12/21 A kérdező kommentje:
Nem éppen, mert az állandó smink amúgy sem tesz jót a bőrnek. Úgyhogy tetszem magamnak anélkül is, csak hiányoznak az alkalmak, ahova mondjuk fel lehet tenni erősebb sminket. El nem hiszem, hogy aki ide írogat, az mindog sminkben, maggassarkúban, ruhában van otthon. Hagyjuk már, tudjuk, hogy igényes vagy, de ezt ki hiszi el
2024. jan. 13. 15:01
 13/21 anonim ***** válasza:
100%
Smink, mint belső igény? :D véletlenül sem társadalmi termék, már az ősember is sárból és anyagból festegette a szemöldökét.
2024. jan. 13. 15:16
 14/21 anonim ***** válasza:
95%
Az igényesség nem a sminken és ruhákon múlik, hanem azon hogy zsíros hajjal és kakás seggel ülsz-e egész nap, vagy tisztálkodsz rendszeresen és a +1 zacskó chipsz helyett elmész-e edzeni.
2024. jan. 13. 15:54
 15/21 A kérdező kommentje:
Ezt honnan veszed, hogy "zsíros hajjal és kakás seggel vagyok"? Mondjuk én nyugodtan megehetem azt az egy zacskó chipset is, akkor sem leszek kövér. Bár szoktam mozogni, még ha a falusiaknak nem is tetszik.
2024. jan. 13. 16:10
 16/21 anonim ***** válasza:
100%

Lol, ez nem igénytelen, csak így szoktad meg hogy mindig kicsíped magad és ezért érzed TE igénytelennek

Az az igénytelen ha nem vagy tiszta, nem fürdesz, stb stb

2024. jan. 13. 19:06
 17/21 anonim ***** válasza:
0%
Ki akadályozza meg, hogy bemenj dolgozni?
2024. jan. 13. 19:16
 18/21 Metionin ***** válasza:
Nem igénytelenség ez, hanem csak nincs alkalom bizonyos ruhákat felvenni. Én is így vagyok, korábban egyberuhákban jártam dolgozni, ezért elég sok van de home office-ban, amikor fura pózokban terpesztek a gép előtt, nem kényelmes a ruha és a harisnya. A másik, hogy ha épp van szabad pár percem, akkor azt azzal töltöm, hogy a házimunkával haladjak, amihez megint nem a szép utcai ruháimat fogom felvenni. Normál, általában valami vicces vagy zenekaros pólóban, ilyenkor télen pulóverben plusz sport leggingsekben vagyok itthon. Ha az egyetlen program, amire ki fogok menni aznap a házból az edzés, akkor nem is sminkelek. Szerintem ez így általános, nem hiszem, hogy bárki kirittyentve ül otthon a gép előtt.
2024. jan. 13. 20:41
 19/21 anonim ***** válasza:
100%

Én is így vagyok vele. Mondjuk szerintem ez nem igénytelenség. Tiszta vagyok, a bőrömre figyelek, az alakomra figyelek, a hajamat szoktam mosni (bár nem minden nap mert az rosszat tesz neki).

Sminktől meg műkörömtől senki nem lesz igényesebb. Max dekoratívabb, de még az sem mindig.

2024. jan. 13. 20:55
 20/21 anonim ***** válasza:

Én sem sminkelem ki magam azokon a napokon, amikor home officeban vagyok. Heti két nap iroda van, akkor a szemceruzát használom, de több sminket amúgy sem szoktam magamra tenni, szerintem pl. az alapozó és a púder amúgy is egészségtelen, bár szükségem sincs rá, mert szerencsére nem hibás a bőröm, hogy el kelljen fednem.

A körmömet már hónapok óta nem csinálom, de ennek sem az az oka, hogy igénytelen lennék, időnként hagyom őket erősödni, mert a reszeléstől elvékonyodik néha.

Szerintem teljesen életszerű, hogy amikor az ember a négy fal között van egyedül, akkor nem rittyenti úgy ki magát. Persze, ha lenne egy online értekezlet, nyilván más a helyzet.

2024. jan. 17. 13:01
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!