Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Más is eligénytelenedett home...

Más is eligénytelenedett home office alatt?

Figyelt kérdés
Nem sminkelek, nem csinálom meg a körmömet, mert itthonra minek. Leginkább melegítőben vagy farmerban vagyok. Ruhákat se nagyon veszek, mert itthonra minek annyi, bár ez nem feltétlen rossz. Hajam általában összefogva.
2024. jan. 13. 04:34
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
96%

NEM.

Ez csak azokra jellemzö, akinek az igényesség nem belsö késztetés, nem alap. hanem csak mások kedvéért próbál normálisan kinézni.

A baj, hogy MO-on a nök jó része tényleg ilyen igénytelen.

2024. jan. 13. 08:39
 2/21 anonim ***** válasza:
80%
Aki "eligénytelenedett", az mindig is igénytelen volt.
2024. jan. 13. 08:44
 3/21 A kérdező kommentje:
Nem annyira eligénytelenedés, de szerinted ha itthon ülök egész nap a gép előtt, minek sminkeljem ki magam, ha úgysem látt senki. Vagy nem kell csizmában, ruhában kiöltözni, mint ha irodában lennél. Nem szószerint eligénytelenedés, vagy ti kikerázva voltatok otthon is mindig?
2024. jan. 13. 09:23
 4/21 A kérdező kommentje:
Inkább az a bajom, ami sokszor előny, hogy nem kell menned, hogy nem igen van alkalmad így csinosan kiöltözni, szépen elkészülni.
2024. jan. 13. 09:24
 5/21 anonim ***** válasza:
48%

Nem. Ha itthon vagyok akkor sem kinyúlt szakad ruhákat szoktam felvenni. Nem érezném jól bennük magam. És ugyanúgy hajat is mosok, fésülködök, stb.

Home office amúgy nálunk csak a covid alatt volt. Annak meg már 4 éve. De hétvégén is ugyanúgy igaz, amit írtam.

2024. jan. 13. 09:25
 6/21 A kérdező kommentje:
Nyilván én is mosok hajat és fürdök stb. Meg én sem szakadt, kinyúlt, lyukas ruhában vagyok itthon akkor sem. De azért valjuk be, itthon a legtöbb ember kényelmesebb ruhában van. Meg teljesen full feleslegesnek érzem, mondjuk kisminkelni magam ithonra. Értem, hogy más akkor is topban van, ruhákban és sminkben, mint a filmeken, csak ez nem így van, mondhatsz akármit. Meg ha nem kell irodába, iskolábba járnod, nem kell annyi ruha, boltba vedd fel?
2024. jan. 13. 09:31
 7/21 anonim ***** válasza:
75%

Sokan nem akarják érteni a kérdést. A kérdező írt példákat, és nem olyat, hogy szakadtban van, vagy nem fürdik.

Kérdező, a probléma itt valóban az, hogy nincs hova kiöltözni. Én sem sminkelek itthonra, magassarkúban sem vagyok. Talán többet kellene kimozdulnod, nekem ez segített. Öltözz ki boltba, sétálni, cukrászdába, meg ahova még mászkálsz.

2024. jan. 13. 11:05
 8/21 anonim ***** válasza:
100%

Ki írt olyat, hogy nem fürdik?!

Én pl nem mosok naponta hajat. Rendben, ezek szerit alapból igénytelen vagyok. De ha hétvégén, hogy home office alatt látom úgy, hogy már ráférne, mert zsíros és kezelhetetlenül összevissza áll, akkor megmosom. Nem halogatom, csak azért mert úgysem megyek sehova. Ezt írtam fentebb is, nem a fürdést!

Sőt, annak idején covid alatti home officekor ez még inkább igaz volt, mert bármikor be kellett jelentkezni videóhívásban Teamsen. Nem rhattam meg, hogy bocs, igaz hogy elvileg munkaidő van, de várjátok már meg míg szalonképessé teszem magam és kisminkelek!

Ha itthon vagyok, akkor sem megyek egy szint alá. Mert bárki betoppanhat, szomszéd, postás, vagy hogy el kell ugranom boltba, stb. Rosszul érezném magam csapzott fejjel. És most megint nem a tisztálkodásra célzok!

De nem vagyunk egyformák! Lehet, ez csak az én hülyeségem és mást meg nem zavar. Nincs ezzel semmi baj.

Na, jöhet megint a lepontozás! Ha ezzel jobban érzed magad, örülök, hogy ennyivel is segíthettem!

2024. jan. 13. 11:34
 9/21 anonim ***** válasza:
10%

Kérdező, itt a gyakoris női populációtó tökéletes külsejű, tökéletes feleség és anya, tökéletes munkaerő, nem tudtad? 🤣

Amúgy én más okból élek így, értem mit mondasz, nyilván az alapok mindig megvoltak (napi tusolás, fogmosás,heti 1-2hajmosás, dezodor,fésülködés), de igen itthonra jó a melegítő, a nagy bugyi, a nagy póló, smink meg minek…

Most kezdtem újra kicsit jobban visszatérni ezekhez, de rágörcsölni se fogok.

2024. jan. 13. 11:46
 10/21 A kérdező kommentje:

Mint ha egy török sorozatból léptek volna ki! Pedig jtt el lehetne ismerni.

#8 Nyilván hajat is mosok, amikor kell, attól, mert "nem megyek sehova". Nekem hosszú hajam van, nem kell minden nap mosni. Ahogy fogat is mosok. Egyébként most mindenki melegítőben jár mindenhiva, egyszer mentem le benne boltba, de nem éreztem jól magam, meg szégyelltem, ha meglátnak. Meg engem korábban otthon rászoktattak, hogy öltözz át, ne iskolai ruhában legyél, öltözz át, nehogy valami érje. Aztán valamennyire megmaradt.

2024. jan. 13. 11:52
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!