Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Van, akinek szülés után...

Van, akinek szülés után eligénytelenedett a férje?

Figyelt kérdés
6 éve együtt lakunk, 2 éve vagyunk házasok. Mindig is itthonról dolgozott a férjem. De az utóbbi pár hónapban elkezdett egyre igénytelenebb lenni. Kimarad egy fürdés, egy fogmosás, megizzad, de nem használ dezodort, leeszi a ruháját, aztán úgy marad egész nap. Beszéltem vele erről, és mindig mondta, hogy igazam van, jobban fog figyelni, és általában figyel is, de egyre több kivétel van. Én ugyanolyan vagyok, mint szülés előtt. Tiszta, illatos, ugyanúgy sminkelem magam, felöltözök csinosan, a mellemen egy picit, de a testem többi részén semmi nem látszik abból, hogy gyerekem van. Rend van a házban, főzök, intézek mindent, úgyhogy délután van együtt töltött időnk is, nem túl stresszesek a napjaink. Nem látom okát, hogy miért alakult ki ez a helyzet, viszont egyre inkább hatással van az én róla alkotott képemre. Érzem, hogy kevésbé van kedvem szexelni vele, kevésbé érzem olyan férfinak, mint korábban. (Pedig eddig a szülés utáni szex is teljesen jó volt, minden ott is olyan volt mint régen. Nekem is, és neki is, direkt kérdeztem). Lehet ennek a szüléshez/szülővé váláshoz köze, vagy valószínűleg anélkül is ez lenne? Most volt egy beszélgetésünk erről megint, meg akarjuk oldani, de nem tudom, hogy hogy csináljuk. Köszi a válaszokat!
2023. máj. 3. 17:24
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
17%
Ő is szült?
2023. máj. 3. 17:40
 2/15 A kérdező kommentje:
Nem mondtam, hogy szült volna.
2023. máj. 3. 17:43
 3/15 anonim ***** válasza:
35%
Hu kérdező ez nagyon durva. Én biztos elmondanám neki feketén-fehéren, hogy ez rettenetes, büdös a szája, kellemetlen a szaga kezdjen magával valamit, mert nem bírsz férfiként tekinteni rá. Ha nem változik meg össze kell csomagolni és hagyni az ilyet. Esetleg párterápiát meg lehet próbálni, de én tuti nem tudnék lefeküdni azzal aki arra nem veszi a fáradságot, hogy fogat mosson. Eddig egyáltalán nem volt ilyen?
2023. máj. 3. 19:22
 4/15 anonim ***** válasza:
90%
Lehet depressziós,de komolyan
2023. máj. 3. 19:51
 5/15 A kérdező kommentje:

Régen nem volt ilyen. Most sem mindennapos, de gyakrabb, mint amit én elfogadhatónak találok. Ilyenkor nekem sincs kedvem lefeküdni vele, de emiatt lassan már olyankor sincs, amikor minden teljesen rendben van rajta. Elhagyni biztos nem fogom, mert szeretjük egymást, és ezen kívül elég jól működik a házasságunk.

Nem hiszem, hogy depressziós, de kicsit monotonok a napjaink, lehet, hogy hiányzik valami kis szikra a mindennapjaiból. De hetente egyszer eljár haverokkal, most született gyerekünk, akit ő is imád, szereti a munkáját, mi is szeretjük egymást, nem tudom, mi több kellhet. Talán az izgalom hiányzik az életünkből, de nem tudom, azzal mit tudok én segíteni.

2023. máj. 3. 21:39
 6/15 anonim ***** válasza:
72%
Én csak külső szemmdl lâttam több ilyen pasit is, akik szakállat nővesztettek, (ügy, hogy előtte sosem volt nekik)és pocakot eresztettek. De azért a nőtől ők is elvàrták, hogy már a terhesség után bombaformában legyenek ,vagy máshol keresik a bokdogságot. Tisztelet a kivételnek, de sok ilyen van.
2023. máj. 4. 00:43
 7/15 anonim ***** válasza:
76%
Dóra Gyula csoportját ismered a facebookon? Pont mostanában volt egy ilyen kérdés, amit részletesen megválaszolt, és szerintem nagyon jókat írt benne.
2023. máj. 4. 08:30
 8/15 anonim ***** válasza:
43%
Nem tudom miért lettem ennyire lepontozva. Ha egy nő igénytelenedik el, megkövezik. Leghangosabban a többi nő ítéli el, de ha egy férfi akkor rendben van. Vagy a lepontozók szívesen csókolóznának egy olyan emberrel aki isten tudja mikor mosott fogat? Ha magára igénytelen, szerintetek mikorra lesz a feleségére is? Elfelejtett szülinap, most nincs kedvem menni a gyerekért az oviba, most nincs kedvem levinni a szemetet. Persze kérdező, jól működik a házasságotok…most, de mi les ha nem változtat, neked meg a gyomrod forog tőle?
2023. máj. 4. 08:40
 9/15 anonim ***** válasza:
60%
4es vagyok, tapasztalatból mondom,mint nő, mikor depressziós voltam, és az életem során 10en éves koromtól voltak ilyen időszakaim akkor teljesen más volt az igényem..pl 16 évesen összesen 2 pulcsit voltam hajnaldó hordani, mert attól féltem ha nem azokat veszem fel rossz dolog történik, ha nem az állandó berögzült dolgokat csinálom akkot baj lesz, hajat mosni iszonyat nehezen vettem rá magam, nem érdekelt hogy nézek ki, az sem hogy lefogytam baromira de nem bírtam enni, ez egy szorongasos depresszió volt, volt felnőttkent is akkor pl nem volt kedvem fürdeni, csak mosakodni, normálisan felöltözni sem, nem érdekelt semmi nyomtam magamba az édességet, mert attól jobban éreztem magam, büdös nem voltam de elég igénytelen pláne magamhoz képest, ezt nagyon szégyenlem utólag de akkor nem érdekelt..
2023. máj. 4. 09:57
 10/15 A kérdező kommentje:

Szerintem nincs rendben, ha egy férfi eligénytelenedik, azért próbáljuk ezt rendbehozni. Ha nem változtat, akkor nem fogok vele addig lefeküdni. Nem büntetésből, hanem mert nem lenne hozzá ingerem. Ha annyira eldurvul a helyzet, hogy a beszélgetés nem segít, akkor elküldöm pszichológushoz, vagy elmegyünk párterápiára, ha úgy érzi, hogy ezt a kapcsolatunk okozza. Ha nem hajlandó változtatni semmit és úgy érzem, hogy ez vállalhatatlanul tönkreteszi a családi életünket, akkor különköltözöm tőle, amíg összeszedi magát és távolról segítek neki. Meg lehet oldani ezt a problémát és meg is fogjuk, csak nem olyan egyértelmű, hogy hogy kezdjünk bele, mert nem tudjuk mi okozza. De nem hiszem, hogy ilyen drasztikus a helyzet.

Köszi 7-es, nem ismerem, de megpróbálom megkeresni. :)

2023. máj. 4. 10:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!