Van, akinek szülés után eligénytelenedett a férje?
Haha és most is csak lepontozni tudnak, úgy látszik vannak itt nők akik a hónaljszagra buknak.
Persze én sem azt mondtam egyből rakd ki mert egyszer nem mosott fogat, csak nekem ez egy két lábon járó red flag, hogy annyira nem tisztel téged és saját magát, hogy a minimumot megtegye. Azért azt gondolom, hogy itt sürgős beavatkozás kell, mert te fogsz teljesen kiábrándulni belőle. De látod itt sokaknak belefér, gondolom ők hozzáigénytelenednek a tohonya férjhez. 🙃
13# Kiforgattam? Tükröt mutatnék: egy kimaradt zuhanyról, vagy fogmosásról írt a kérdező, nem három napról. Normál helyen felnőtt ember naponta minimum kétszer-háromszor mos fogat és mi pl. meló után is mindig lezuhanyzunk egyszer (én most nem, mert itthon vagyok egésznap), meg egyszer reggel, vagy este. Ha egy kimarad, azért nem lesz igénytelen a másik. Én ebből indultam ki. Nem tudom miért kell támadni...
Szerintem a végén hasznos tanácsot is írtam, ha a "megbeszélés" nem működne... Na mindegy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!