Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Van, akinek szülés után...

Van, akinek szülés után eligénytelenedett a férje?

Figyelt kérdés
6 éve együtt lakunk, 2 éve vagyunk házasok. Mindig is itthonról dolgozott a férjem. De az utóbbi pár hónapban elkezdett egyre igénytelenebb lenni. Kimarad egy fürdés, egy fogmosás, megizzad, de nem használ dezodort, leeszi a ruháját, aztán úgy marad egész nap. Beszéltem vele erről, és mindig mondta, hogy igazam van, jobban fog figyelni, és általában figyel is, de egyre több kivétel van. Én ugyanolyan vagyok, mint szülés előtt. Tiszta, illatos, ugyanúgy sminkelem magam, felöltözök csinosan, a mellemen egy picit, de a testem többi részén semmi nem látszik abból, hogy gyerekem van. Rend van a házban, főzök, intézek mindent, úgyhogy délután van együtt töltött időnk is, nem túl stresszesek a napjaink. Nem látom okát, hogy miért alakult ki ez a helyzet, viszont egyre inkább hatással van az én róla alkotott képemre. Érzem, hogy kevésbé van kedvem szexelni vele, kevésbé érzem olyan férfinak, mint korábban. (Pedig eddig a szülés utáni szex is teljesen jó volt, minden ott is olyan volt mint régen. Nekem is, és neki is, direkt kérdeztem). Lehet ennek a szüléshez/szülővé váláshoz köze, vagy valószínűleg anélkül is ez lenne? Most volt egy beszélgetésünk erről megint, meg akarjuk oldani, de nem tudom, hogy hogy csináljuk. Köszi a válaszokat!
2023. máj. 3. 17:24
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
0%

Haha és most is csak lepontozni tudnak, úgy látszik vannak itt nők akik a hónaljszagra buknak.

Persze én sem azt mondtam egyből rakd ki mert egyszer nem mosott fogat, csak nekem ez egy két lábon járó red flag, hogy annyira nem tisztel téged és saját magát, hogy a minimumot megtegye. Azért azt gondolom, hogy itt sürgős beavatkozás kell, mert te fogsz teljesen kiábrándulni belőle. De látod itt sokaknak belefér, gondolom ők hozzáigénytelenednek a tohonya férjhez. 🙃

2023. máj. 4. 10:13
 12/15 anonim ***** válasza:
80%
Szerintem egyszerűen csak elkényelmesedett. Otthonról dolgozik, gondolom ő is felébred a gyerekre, foglalkozik vele amennyit tud/kell. Hát néha megfeledkezik magáról, istenem... Azért ez nem akkora katasztrófa szerintem. Nem bukok a hónaljszagra, de nem is érzem igénytelennek a férjemet azért, mert mondjuk ha hazaér, nem az első dolga lezuhanyozni, míg én tök illatos vagyok, mert ugye mitől is lennék büdi? Ha nem megfelelő az állapot, kezd befásulni, akkor menjen be az irodába dolgozni. Ott kénytelen kinézni valahogy, talán téged is kevésbé zavar, ha mindennap rendbeszedi magát.
2023. máj. 4. 13:43
 13/15 anonim ***** válasza:
0%
12. Miért forgatod ki a történetet? Senki nem írta, a kérdező sem, hogy az a baj, hogy nem zuhanyozik munka után. Az a baj, hogy nem mos fogat és hónaljszaga van. Írtad, hogy nem buksz a hónaljszagra, pompás mert akkor te sem viselnéd el ezt a férfit. Nem tudom mit szólnál ha háromnapos mosatlan szájjal akarna valaki megcsókolni.
2023. máj. 4. 13:48
 14/15 anonim ***** válasza:
80%

13# Kiforgattam? Tükröt mutatnék: egy kimaradt zuhanyról, vagy fogmosásról írt a kérdező, nem három napról. Normál helyen felnőtt ember naponta minimum kétszer-háromszor mos fogat és mi pl. meló után is mindig lezuhanyzunk egyszer (én most nem, mert itthon vagyok egésznap), meg egyszer reggel, vagy este. Ha egy kimarad, azért nem lesz igénytelen a másik. Én ebből indultam ki. Nem tudom miért kell támadni...

Szerintem a végén hasznos tanácsot is írtam, ha a "megbeszélés" nem működne... Na mindegy.

2023. máj. 4. 14:10
 15/15 A kérdező kommentje:
Olyan azért nincs, hogy napokig nem fürdik vagy mos fogat, egy-egy alkalom marad ki. Általában dezodor nélkül sem büdös, mert programozik, nem nagyon mozog, de ha valamiért mégis megizzad, akkor nem veszi észre és akkor estig izzadt. Vagy hogy kevesebbet borotválkozik. Nem lesz undorító attól, ha van egy kis borostája, de nekem nem tetszik, szúr, ha megcsókol, és eddig rendben tartotta a szakállát. Az, hogy bemenjen munkahelyre dolgozni sajnos nem működik, mert övé a cég és hivatalosan a mi lakcímünk a munkahely. 😅
2023. máj. 4. 14:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!