Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » A miniszoknyához kötelező a...

A miniszoknyához kötelező a tűsarkú cipő ?

Figyelt kérdés

Nem olyan régen kezdtem el ilyesféle dolgokat hordani mivel eddig nem éreztem szükségét , de kipróbáltam és szerintem jól áll rajtam , de még fiatal nő vagyok és mindenki mást mond. Tehát , kötelező tűsarkú hozzá hogy szép legyen egy miniszoknya , teszem azt buliban? vagy mehet egyik a másik nélkül ?

A válaszokat köszi :)

jan. 9. 15:32
1 2 3
 11/21 A kérdező kommentje:

9 és 7

Mi van ??? ezekszerint ez túl sokat mutat ? most akkor ez jó egybe vagy nem ?

jan. 9. 17:03
 12/21 anonim ***** válasza:
17%
Közönséges, de 18 évesen mindenki kuurva akar lenni.
jan. 9. 17:09
 13/21 anonim ***** válasza:
Nem kötelező, lehet lapossarkú cipőben is menni.
jan. 9. 17:11
 14/21 anonim ***** válasza:
100%
Tökéletes 😍
jan. 9. 17:28
 15/21 Metionin ***** válasza:
53%
Dehogy kötelező, rajtam életemben nem volt. Bár ilyen rövid szoknya sem, combközépig érnek a legrövidebb darabjaim. Ha akarod, vedd fel de akkor számíts rá, hogy néhányan könnyűvérűnek fognak gondolni és rád akaszkodnak a buliban. De ha ez a cél, akkor meg hajrá.
jan. 9. 21:39
 16/21 gabor49 ***** válasza:
nem kötelező csak az all jol hozzá mondjuk elég fura lenne ha egy csaj minihez mondjuk edzocipot venne fel
jan. 10. 08:23
 17/21 anonim ***** válasza:
100%

Naaagyon jó, nekem tetszik! Én is szívesen lennék ebben a ruhában és cipőben!

Sőt, ehhez a ruhához szerintem kell is az a csini magassarkú, anélkül nem elég szexi.

jan. 10. 13:01
 18/21 anonim ***** válasza:
nyáron éjszaka nyaraláson minden csaj miniszoknyában volt lapos talpú hosszúszárú cipőben, bakancsban, csizmában
jan. 10. 16:44
 19/21 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem igen ! Egy miniszoknya igazán tűsarkúval vagy legalábbis magassarkúval az igazi ! A fotón levő ruhádhoz a cipő remek választás. jó látni,hogy ilyen fiatalon szépen ,nőiesen öltözködsz. Nekem férfiként valahogy nem tetszik az a mostani " divat " ,hogy sok nő a miniruhához valami férfibakancs félét vesz fel. Na azt kellene inkább hanyagolni a hölgyeknek!
jan. 12. 22:27
 20/21 anonim ***** válasza:
Nem kötelező semmi se de egyik dolog feldobja a másikat. Ami a képen volt magassarkú cipő az nagyon szép még hétköznapi viseletként is. Buliba is szuper lehet merészebb darabokkal kombinálva. Én spec biztosan csak mezítláb viselnék ilyen cipőt, úgy emeli ki legjobban a lábat, harisnya csak rontana egy ilyen szép magassarkún. ^^
febr. 18. 08:57
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!