A miniszoknyához kötelező a tűsarkú cipő ?
Figyelt kérdés
Nem olyan régen kezdtem el ilyesféle dolgokat hordani mivel eddig nem éreztem szükségét , de kipróbáltam és szerintem jól áll rajtam , de még fiatal nő vagyok és mindenki mást mond. Tehát , kötelező tűsarkú hozzá hogy szép legyen egy miniszoknya , teszem azt buliban? vagy mehet egyik a másik nélkül ?
A válaszokat köszi :)
jan. 9. 15:32
11/21 A kérdező kommentje:
9 és 7
Mi van ??? ezekszerint ez túl sokat mutat ? most akkor ez jó egybe vagy nem ?
jan. 9. 17:03
12/21 anonim válasza:
Közönséges, de 18 évesen mindenki kuurva akar lenni.
13/21 anonim válasza:
Nem kötelező, lehet lapossarkú cipőben is menni.
15/21 Metionin válasza:
Dehogy kötelező, rajtam életemben nem volt. Bár ilyen rövid szoknya sem, combközépig érnek a legrövidebb darabjaim. Ha akarod, vedd fel de akkor számíts rá, hogy néhányan könnyűvérűnek fognak gondolni és rád akaszkodnak a buliban. De ha ez a cél, akkor meg hajrá.
16/21 gabor49 válasza:
nem kötelező csak az all jol hozzá mondjuk elég fura lenne ha egy csaj minihez mondjuk edzocipot venne fel
17/21 anonim válasza:
Naaagyon jó, nekem tetszik! Én is szívesen lennék ebben a ruhában és cipőben!
Sőt, ehhez a ruhához szerintem kell is az a csini magassarkú, anélkül nem elég szexi.
18/21 anonim válasza:
nyáron éjszaka nyaraláson minden csaj miniszoknyában volt lapos talpú hosszúszárú cipőben, bakancsban, csizmában
19/21 anonim válasza:
Szerintem igen ! Egy miniszoknya igazán tűsarkúval vagy legalábbis magassarkúval az igazi ! A fotón levő ruhádhoz a cipő remek választás. jó látni,hogy ilyen fiatalon szépen ,nőiesen öltözködsz. Nekem férfiként valahogy nem tetszik az a mostani " divat " ,hogy sok nő a miniruhához valami férfibakancs félét vesz fel. Na azt kellene inkább hanyagolni a hölgyeknek!
20/21 anonim válasza:
Nem kötelező semmi se de egyik dolog feldobja a másikat. Ami a képen volt magassarkú cipő az nagyon szép még hétköznapi viseletként is. Buliba is szuper lehet merészebb darabokkal kombinálva. Én spec biztosan csak mezítláb viselnék ilyen cipőt, úgy emeli ki legjobban a lábat, harisnya csak rontana egy ilyen szép magassarkún. ^^
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!