Tegyük fel, én vagyok az új titkárnőd. Mi a kötelező öltözék, dress code a részemre?
Figyelt kérdés
2023. ápr. 18. 22:16
1/14 Metionin válasza:
Ne legyen kidobott mell és fenék, mert az utcán sem vagyok másokéra kíváncsi. Ennyi, egyébként ahogy kényelmes,letojom, legyen tiszta oszt cső.
3/14 anonim válasza:
Farmer kivételével bármi, figyelembe véve, amit #1 írt.
4/14 anonim válasza:
Ha ügyfelekkel is kell tárgyalnod akkor átlag nem ribis irodista öltözet. Ha nem kell, akkor full mindegy.
5/14 anonim válasza:
Térdig érő szoknya, fehér blúz, blézer, nyáron hosszú fehér ing, papucs/klumpa, áttetszó harisnya/mezítláb.
6/14 anonim válasza:
Ceruzaszoknya vagy magas derekú nadrág, selyemblúz melltartó nélkül, harisnya, magassarkú. A színekben szabad kezet kapsz.
7/14 anonim válasza:
Számomra olyan szó nincs, hogy kötelező ami a ruházkodást illeti.
A ruha az az emberhez tartozik, magánszféra.
Egy szakállasnak sem mondhatom meg, hogy borotválkozzon meg.
F.45
8/14 anonim válasza:
Én azt az egyet kértem, hogy harisnya, vagy fekete esetleg fehér zokni legyen a hölgyön, mivel általában papucsra vált.
Meg, hogy valamelyest elegáns legyen. Ne mikiegeres póló stb.
9/14 anonim válasza:
#7 nem mindegy hol, milyen munkakörben dolgozol. Pl. temetkezési vállalatnál nem illik virágmintás, világos feltűnő ruhát venni, bármilyen önálló egyéniség vagy. (Ne azt írd, hogy ez férfiként nem érint, nem erről van szó)!
10/14 anonim válasza:
Mini szoknya harisnya magassarkú meg valami bluz ami kiemeli a dekoltázst.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!