Dress code női politikusok számára?
Szerintem a magyar politikus nők nem elég elegánsak, nincsenek eléggé kiöltözve.
Míg a férfiak legtöbbje fehér ingben, sötét öltönyben, nyakkendőben ül a parlamentben, addig a nők elkényelmesedtek. Túl egyszerű egyberuha, pulcsik, olyan felsők, ami nem blúz, nadrág, kardigánok. Szerintem ez felháborító...
Hasonlóra kéne kötelezni őket, mint a férfiakat:
- Világos (fehér) BLÚZ!! legyen rajtuk! Nem valami csipkés felső, pulcsi, garbó vagy más nem blúz anyagú valami, mert az csak megúszás a kiöltözésre.
- Sötét SZOKNYÁS KOSZTÜM!! Ceruzaszoknyával, harisnyával és a blúzra közelezően vett BLÉZERREL. Nem kardigánnal, nem bőrkabáttal, blézerrel.
Cipőnek kötelezően MAGASSARKÚ!! KÖRÖMCIPŐT írnék nekik elő.
Emellett én még a nyakukba is elvárnék valami masnit, szalagot, sálszerű nyakkendőt.
A politikus nőknek szerintem így lenne kötelező öltözniük, nem megúszni a kiöltözést kényelmes kis hétköznapi egyberuhákkal és kardigánokkal.
Mit gondoltok?
Igazad is van meg nem is. Ruhában és kardigánban is lehet valaki elegáns. Ugye nem mindegy, hogy milyen az a ruha. És kosztümben is lehet valaki slampos. Nagyon sok béna szabású ruha van, nagyon sok ízlés nélküli nő.
Szerintem is jobban kéne adnia magára annak, aki nagy nyilvánosság előtt szerepel, főleg, ha éppen egy fontos beszédet mond. Pl. Ursula von der Leyen. Borzalom. Vagy korábban Angela Merkel.
1#: Kötelezném őket. Az öltöny sem áll jól az összes férfinek, mégsincs más opciója.
2#: Teljesen egyetértek.
3#: Nem kényelem és választás, preferencia kérdése, hanem elvárásnak kéne kennie. Azért a havi sok millióért beleférne nekik.
#4: A kosztüm és blúzzal közelebb vinnénk őket a megfelelő öltözékhez. Pont azért kellene a nőktől elvárt megjelenést, mert sokkal több az opciójuk, amik közül sok nem megfelelő. Férfiaknál ugye az öltöny, ing és a farmer-póló között nincs nagyon átmenet.
Nem, a kettes által említett hölgy valóban nem csinos. Pont az a kategória, aki miatt / ellen született ez a poszt.
A véleményével, amit megfogalmazott, hogy hogyan kéne lennie a politikusnőknek értek egyet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!