Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Fiúk, lányok szerintetek...

Fiúk, lányok szerintetek csinosak az ilyen lányok?

Figyelt kérdés

Tudjátok van egy csaj réteg akik egyszerűk, de nagyon jól öltöznek. Fekete gatya-legging, tornacipő, bő zara bershka pólók. Átlagban arany, ezüst holmik. Szabadidejükben sportosak: bemelegítő naci+hozzá (kapucnis) felső. Műkörmük is szép, de nem nagy. És a smink sem bonyolult csilli villi. Van aki festi a haját van akié természetes szőke, barna, fekete :) ilyen stílusú csaj. Átlagba a minőségre mennek, csajosak de visszafogottak.

Nekem ez nagyon tetszik, úgy érzem kinőttem a csilli villi itt flitter ott gyöngy korszakból, szeretnék komolyan, de jól öltözni, és végre nem túl öltözni.

18/L

2010. okt. 22. 13:42
1 2
 11/18 A kérdező kommentje:

(:

örülök, hogy neked is, meg bnődnek is tetszik

2010. okt. 22. 14:50
 12/18 anonim ***** válasza:
76%

Hát nekem nem tetszenek, mert nincs saját stílusuk :S Manapság majdnem minden lány így néz ki, észre sem veszem őket az utcán...A műkörömtől meg rosszul vagyok. Inkább ápolni kéne a normális körmöket, és akkor nem lenne szükség műkörömre. Ugyanez vonatkozik a póthajra is pl...

A melegítő nadrág meg cigusos, nagyon nem stílusos.

2010. okt. 22. 15:36
 13/18 anonim ***** válasza:

Ha a leggingst kihagyják, akkor oké.

24/L

2010. okt. 22. 16:04
 14/18 anonim ***** válasza:
A műkörmöt hagyd ki meg a póthajat is és akkor okés. :)
2010. okt. 22. 17:22
 15/18 anonim válasza:

Azért néz ki sok fiatal így,mert ez a divat.Hülyén is nézne ki egy 16-18 éves lány pl kosztümben.Én 26 vagyok,de néha én is felöltözök így,vagány,egyszerű,laza és mégis csini.Műkörmöm is van és ha nem lenne hosszú hajam,azt is megcsináltatnám.

Szóval hajrá,öltözz így ha akarsz.Különben sem a ruhától függ egy ember stílusa,max részben.

2010. okt. 23. 10:27
 16/18 anonim ***** válasza:

nekem nagyon bejön ez a stílus (15 lány vagyok)

mondanátok róla még pár dolgot??szivesen lennék én is ilyen :)esetleg pár képet betenni mert nem értem,hogy a "bő" póló alatt mit értetek.köszi,ha segítetek.

2010. okt. 23. 11:27
 17/18 anonim ***** válasza:

Én lány vagyok, de ezt a stílust, amit te leírtál, szerintem hamar megfogják unni, mert már annyi van az ilyen lányokból, hogy Dunát lehet velük rekeszteni :D

Amúgy meg én is inkább öltözök így, mint flitterekbe. De egyébként meg egyik sem jellemző rám.

Bocsi, mégegyszer az offért.

17L

2010. okt. 23. 14:37
 18/18 A kérdező kommentje:

köszi mindenkinek :)

a bő póló az laza póló menj be a zara tini osztályra és látsz eleget meg nézd meg h öltözik pl miley na ő is hasonlóképp...

[link]

[link]

csak a naci helyett leggings

nézz divat lapokat :)

köszi mindenkinek

2010. okt. 24. 15:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!