Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Fiúk, lányok szerintetek...

Fiúk, lányok szerintetek csinosak az ilyen lányok?

Figyelt kérdés

Tudjátok van egy csaj réteg akik egyszerűk, de nagyon jól öltöznek. Fekete gatya-legging, tornacipő, bő zara bershka pólók. Átlagban arany, ezüst holmik. Szabadidejükben sportosak: bemelegítő naci+hozzá (kapucnis) felső. Műkörmük is szép, de nem nagy. És a smink sem bonyolult csilli villi. Van aki festi a haját van akié természetes szőke, barna, fekete :) ilyen stílusú csaj. Átlagba a minőségre mennek, csajosak de visszafogottak.

Nekem ez nagyon tetszik, úgy érzem kinőttem a csilli villi itt flitter ott gyöngy korszakból, szeretnék komolyan, de jól öltözni, és végre nem túl öltözni.

18/L

2010. okt. 22. 13:42
1 2
 1/18 hot_kiss ***** válasza:
100%
Tulajdonképp türhető..
2010. okt. 22. 13:48
 2/18 A kérdező kommentje:
Miért tűrhető? Nem jó?
2010. okt. 22. 13:52
 3/18 anonim ***** válasza:
100%
Csinosnak csinosak, de kva nagyképűek...legalábbis a többség.
2010. okt. 22. 13:54
 4/18 anonim ***** válasza:
100%
nem az, hogy nem jó, hanem átlagos. minden második lány így néz ki. és azt hiszik, hogy egyedik.
2010. okt. 22. 13:55
 5/18 anonim ***** válasza:
100%
Nekem nem tetszik annyira ez a "stílus", de ha Te így szeretnél öltözködni, ezekben a cuccokban érzed magad jól, akkor ne a mások véleménye legyen a mérvadó. Ha jól válogatod össz a ruháidat, kiegészítőidet csinos leszel.
2010. okt. 22. 13:57
 6/18 anonim ***** válasza:
100%
Minsőgére mennek, csak nem helyesírásban. Ráadásul melegítőnaci az azért emberek közé gáz, ha nem sportolni mész.
2010. okt. 22. 14:03
 7/18 anonim ***** válasza:
100%
Nem szólom le őket, de különbség van a nőies és a közönséges között...
2010. okt. 22. 14:17
 8/18 A kérdező kommentje:

nem a kínai piacon vásárolt melegítőnaci hanem az az igényes pl.: adidas/ puma( arany- fekete, ezüst- fekete)

bevásárláskor, vagy ha mondjuk megyek ide-oda (nem hivatalos ügyek miatt) pl.: postára

szerintem úgy is lehet valaki csinos

igen tudom, de nincs pénzem, hú de egyedi ruhák meg stílus kialakítására

igaz erre se sok,de inkább spórolok

nem halmozok fel 60 db 1000Ft-os vagy 500Ft-os kínai pólót amit hordok 3 hétig, és minden lejön róla, az anyaga sem jó, műszál, stb...

most így vagyok ezzel

2010. okt. 22. 14:19
 9/18 A kérdező kommentje:

nem nem akarok közönséges, vagy flegma lenni, nem a suli jobban kinézni

eddig úgy voltam mint a kisgyerek a mennyiségre mentem, meg a csillogásra XD

egyébként attól, hogy megváltozik kicsit a kinézetem ugyanúgy fogok segíteni önkéntesként mint eddig, egy idős embernek ha kigurul a szatyrából az összes narancs és ott vagyok fél méterre ugyanúgy segítek neki

ettől nem változok

köszönöm az eddigi válaszokat, ha van még valakinek mondanivalója meghallgatom :))

ja és nem a márka miatt szeretnék elsősorban márkásat, hanem amiatt, mert szeretném még azt jó pár hónapig hordani

2010. okt. 22. 14:24
 10/18 anonim ***** válasza:
48%

TUdom milyenre gondolsz az egyik barátnőm is ilyen. Gyönyörű barna hosszú (póthajas, de természetesen ható) fenékig érő haja van, minimálisan sminkel, 1-1 bizsu van csak max. rajta vagy egy sem, laza felsői vannak ( a legtöbb cucca Zara Bershka, cicanacival vagy csőgatyával viseli, méregdrága (és eredeti) designer táskái vannak (vagy hétköznapokon Zara)

Ők azok, akik többnyire megfizethető áru cuccokat hordanak, de mégis drágának tűnnek :)

2010. okt. 22. 14:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!