Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Aki télen nem hord sapkát, az...

Aki télen nem hord sapkát, az miért nem hord?

Figyelt kérdés
Vagy van, aki csak baseball sapkát hord, vagy olyat, ami a fülét nem is fedi, nekik tényleg nem fázik a fülük?
2023. dec. 21. 20:42
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:
Hosszú és dús a hajam az melegíti a fülemet :D
2023. dec. 23. 07:48
 22/27 anonim ***** válasza:
94%

"Annyira irigylem azokat, akik nem fázósak."

De valószínű Te a meleget bírod jobban. Nyáran, ha csak 25 fok fölött van a hőmérséklet, azonnal ömlik rólam a víz patakokban. Van, hogy úgy nézek ki, mintha ruhában lezuhanyoztam volna. Az arcomról is törölgetnem kell, mert már a szemembe folyik. Ha valakivel beszélek, sokszor látom, hogy nem a szemembe néz, hanem a fejemről lezúduló patakokon van a figyelme. Nagyon zavaró és kellemetlen. Pedig nem vagyok kimondottan dagi, vagy ilyesmi, csak nem bírom a meleget. Télen -10 fok alatt is teljesen jól elvagyok. Irigylem azokat akik nyáron 35 fokban is teljesen jól elvannak és nem izzadnak.

Ez szerintem sokkal rosszabb. Télen Te fel tudsz öltözni, tudsz tenni a hideg ellen. De én nyáron a bőrömet nem tudom levetni. Szerintem sokkal rosszabb.

2023. dec. 23. 08:42
 23/27 A kérdező kommentje:

22

Persze, nyilván az érem másik oldala sem jobb. De legalább neked csak 3-4 hónapot kell szenvedned, nekem meg csak ez a 3-4 hónap a kellemes :D

2023. dec. 23. 12:58
 24/27 anonim ***** válasza:
100%

Nem nekem írtad, de én kb áprilistól októberig megdöglök. Télen meg nincs is rendes hideg. Most épp esik a hó, és én télbvzi vagyok, emlékszem, hogy itt Pesten a külvárosban 2016-ban volt utoljára olyan hó, amiből a kiskölykök tudtak hóembert építeni.

Mi lenne, ha annyi 30 fok feletti nap lenne nyáron, amennyi havazás télen? Szopás lenne.

2023. dec. 23. 15:13
 25/27 anonim ***** válasza:
92%

"3-4 hónapot kell szenvedned"

??? Áprilistól októberig szerintem nem 3 hónap. Addig izzadok szinte folyamatosan. A mostani 5-10 fokokban meg szerintem nem kell annyira megfagyni. Ez kb őszi idő.

#24, jó nektek! Felénk évek óta nem volt már hó, se -4, -5 foknál keményebb fagy.

2023. dec. 23. 17:01
 26/27 anonim válasza:
Sűrűbb hajam van. Már próbálkoztam sapkákkal, de egyszerűen borzasztóan néznek ki, és a sálam miatt nem fér el a sapkám, lenyomja a fejemről. A fülvédővel hasonló a helyzet.
2024. jan. 14. 12:09
 27/27 NTBS ***** válasza:
A többség megszokásból.
2024. jan. 14. 16:17
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!