Aki télen nem hord sapkát, az miért nem hord?
Mert vèkony szálú, ritka a hajam.
A sapka lelapítaná, ès egèsz nap ocsmány fejem lenne.
Általában összevan fogva a hajam kontyba ( munkám által).
Hogy néznék ki egy sapkával a fejemen? Ráadásul szétborzolná a kontyom..
2
Hat ha olyan vastag mint az enyem es suru, akkor jo nagy bajod lehet vele, mert cseszett nehez a fejbort rendesen megmosni es korpas leszel meg nem fogod rendesen megmosni mindenhol, hiaba mondod. Ferfikent irom, eleg szoros tipus vagyok, csak onnan tudom. Ezert nyirom mar magamnak, mert ha mar csak 1 honap alatt 3 - 5 cm hosszu 5mm-es vagas utan, mar azert nehez benyulni a hajam ala.
Fodrasz is mondta, hogy nagyon aldott vagyok ezzel a dus hajjal es kene neki is belole.
Az valoban igaz, ha nekem is megno 1 - 1.5 honap alatt a fejem total nem fazik a fulem kozepe meg igen mert odaig meg nem er csak a tetejere. Vagas utan mar azert felhuzom a sapkat, meg konnyebb a fejem szoszerint.
Én amíg versenyszerűen futottam és heti 5 edzés volt kint télen-nyáron, pulóver és sapka nélkül jártam mínusz pár fokban is.
Mióta nem edzek, nagykabátban is vacogok.
Kesztyűt viszont mindig hordtam, mert nagyon száraz a bőröm és a hidegben véresre tud repedezni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!