Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Aki télen nem hord sapkát, az...

Aki télen nem hord sapkát, az miért nem hord?

Figyelt kérdés
Vagy van, aki csak baseball sapkát hord, vagy olyat, ami a fülét nem is fedi, nekik tényleg nem fázik a fülük?
2023. dec. 21. 20:42
A kérdező szavazást indított:
menőségből/divatból nem hord, mert cikinek érzi vagy mert keménynek akar látszani, akinek nincs szüksége sapkára
tényleg nem fázik a feje, ezért felesleges
egyéb, kommentben
27 szavazat
1 2 3
 1/27 anonim ***** válasza:
43%
Én vastag füllvédőt hordok, védve van a fülem és a homlokom. Ha meg hidegebb van a kabátom kapucniját a fejemre húzom. Nem szeretem a sapkákat.
2023. dec. 21. 20:45
 2/27 anonim ***** válasza:
73%
Én nő vagyok és rettenetesen vastag és sok hajam van, ami vallig ér. Olyan mint egy sapka.
2023. dec. 21. 20:48
 3/27 anonim ***** válasza:
69%

Mert vèkony szálú, ritka a hajam.

A sapka lelapítaná, ès egèsz nap ocsmány fejem lenne.

2023. dec. 21. 20:52
 4/27 anonim ***** válasza:
94%

Általában összevan fogva a hajam kontyba ( munkám által).

Hogy néznék ki egy sapkával a fejemen? Ráadásul szétborzolná a kontyom..

2023. dec. 21. 20:58
 5/27 anonim ***** válasza:
91%

2

Hat ha olyan vastag mint az enyem es suru, akkor jo nagy bajod lehet vele, mert cseszett nehez a fejbort rendesen megmosni es korpas leszel meg nem fogod rendesen megmosni mindenhol, hiaba mondod. Ferfikent irom, eleg szoros tipus vagyok, csak onnan tudom. Ezert nyirom mar magamnak, mert ha mar csak 1 honap alatt 3 - 5 cm hosszu 5mm-es vagas utan, mar azert nehez benyulni a hajam ala.

Fodrasz is mondta, hogy nagyon aldott vagyok ezzel a dus hajjal es kene neki is belole.

Az valoban igaz, ha nekem is megno 1 - 1.5 honap alatt a fejem total nem fazik a fulem kozepe meg igen mert odaig meg nem er csak a tetejere. Vagas utan mar azert felhuzom a sapkat, meg konnyebb a fejem szoszerint.

2023. dec. 21. 20:58
 6/27 anonim ***** válasza:
82%

Én amíg versenyszerűen futottam és heti 5 edzés volt kint télen-nyáron, pulóver és sapka nélkül jártam mínusz pár fokban is.

Mióta nem edzek, nagykabátban is vacogok.

Kesztyűt viszont mindig hordtam, mert nagyon száraz a bőröm és a hidegben véresre tud repedezni.

2023. dec. 21. 21:39
 7/27 laura orsós válasza:
81%
én nem szeretem
2023. dec. 21. 21:54
 8/27 anonim ***** válasza:
93%
A hajam miatt általában kapucnit vagy fülvédőt hordok. Sapkát csak akkor, ha egész nap kint vagyok.
2023. dec. 21. 22:07
 9/27 anonim ***** válasza:
72%
Nekem nem áll jól
2023. dec. 21. 23:28
 10/27 anonim ***** válasza:
93%
Rettenetesen sok, pufi göndör hajam van. Őszintén… bárki el tud képzelni egyatalan olyan sapkát ami rámegy a fejemre? 🤣
2023. dec. 22. 00:44
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!