Aki télen nem hord sapkát, az miért nem hord?
Azért mert utálom az orromat. És emiatt ha nem látszik a hajam és egy sapka van rám húzva, nagyon nem érzem jól magam. Kiemeli.
Illetve mmegnövesztettem a hajamat, és eléggé dús. Így felér egy sapkával
Max kapucnisat dobok magamra. Azt még elviselem.
Azt azért rohadtul nem értem, hogy a 75, 75, 50%-os mi alapján szavazta le az 1. válaszomat?! 🤦🤷
Vagy eddig terjed csak a szintjük?
Először is 0 fokig nincs hideg. Ha nagy a szél, akkor max kapucni. A sapka ocsmánnyá teszi a hajat, plusz, ha az ember elkezdi hordani, utána már nélküle fázni fog.
Továbbá túl meleg és a legtöbb sapka olyan óvodás feelinget kölcsönöz a viselőjének, amelyik meg nem, az úgysem ér semmit (pl kalap vagy baseball sapka, ezeket csak divatból hordják)
Sosem hordok sapkát. Ennek több oka van:
Hosszú hajam van, teljesen jól hőszigetel. Tovább nem vagyok fázós, főleg a mostani teleken nem fázom. Sálat kesztyűt sem hordok sosem. Sőt, a kabátomat sem csukom össze, ha csak ilyen 0 fok körül van. Ha valahova sietek, inkább melegem van, mint fáznék. Nem hiányzik, hogy beleizzadjak a sapkába. Gyerekkoromban, mikor anyám mindig rám erőltette, megtörtént és mindig viszketett tőle a fejem. Valamint a hajamat is összebarmolná. Állandóan fésülködhetnék meg minden sapkahordás után. Egyáltalán nem hiányzik.
A fülem sem fázik. Benne van a hajamban. Régebben, mikor voltak rendes telek, nagyon jó bio-hőmérőként funkcionált. Pontosan -10 foknál kezdett csípni a fülem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!