Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Aki télen nem hord sapkát, az...

Aki télen nem hord sapkát, az miért nem hord?

Figyelt kérdés
Vagy van, aki csak baseball sapkát hord, vagy olyat, ami a fülét nem is fedi, nekik tényleg nem fázik a fülük?
2023. dec. 21. 20:42
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:
81%
Nekem nem szokott fázni a fülem. Nem is érzem a fülemet. Az orrom szokott, de azzal nem tudok mit csinálni.
2023. dec. 22. 02:58
 12/27 anonim ***** válasza:
87%
Végtelenül idegesít mindenféle fejfedő. Ha sokáig kint vagyok és fagyos szél fúj, akkor kapucnit húzok, ez a max amit elviselek.
2023. dec. 22. 15:05
 13/27 anonim ***** válasza:
100%

Azért mert utálom az orromat. És emiatt ha nem látszik a hajam és egy sapka van rám húzva, nagyon nem érzem jól magam. Kiemeli.

Illetve mmegnövesztettem a hajamat, és eléggé dús. Így felér egy sapkával

Max kapucnisat dobok magamra. Azt még elviselem.

2023. dec. 22. 15:28
 14/27 anonim ***** válasza:
100%
Ezért sem hordok baseball sapkát sem.
2023. dec. 22. 15:30
 15/27 anonim ***** válasza:
28%

Azt azért rohadtul nem értem, hogy a 75, 75, 50%-os mi alapján szavazta le az 1. válaszomat?! 🤦🤷

Vagy eddig terjed csak a szintjük?

2023. dec. 22. 16:04
 16/27 anonim ***** válasza:
100%
15, az ilyen kérdések lényege az, hogy ha neked eltér a hőérzeted a fagyosszentektől, vagy nem tetszik neked valami, akkor divatbvzi vagy qrva vagy. A kérdezőt, lepontozókat ez a tudat melegíti.
2023. dec. 22. 16:22
 17/27 A kérdező kommentje:
16, engem ugyan nem ;)
2023. dec. 22. 17:28
 18/27 anonim ***** válasza:
100%

Először is 0 fokig nincs hideg. Ha nagy a szél, akkor max kapucni. A sapka ocsmánnyá teszi a hajat, plusz, ha az ember elkezdi hordani, utána már nélküle fázni fog.

Továbbá túl meleg és a legtöbb sapka olyan óvodás feelinget kölcsönöz a viselőjének, amelyik meg nem, az úgysem ér semmit (pl kalap vagy baseball sapka, ezeket csak divatból hordják)

2023. dec. 22. 19:03
 19/27 anonim ***** válasza:
100%

Sosem hordok sapkát. Ennek több oka van:

Hosszú hajam van, teljesen jól hőszigetel. Tovább nem vagyok fázós, főleg a mostani teleken nem fázom. Sálat kesztyűt sem hordok sosem. Sőt, a kabátomat sem csukom össze, ha csak ilyen 0 fok körül van. Ha valahova sietek, inkább melegem van, mint fáznék. Nem hiányzik, hogy beleizzadjak a sapkába. Gyerekkoromban, mikor anyám mindig rám erőltette, megtörtént és mindig viszketett tőle a fejem. Valamint a hajamat is összebarmolná. Állandóan fésülködhetnék meg minden sapkahordás után. Egyáltalán nem hiányzik.

A fülem sem fázik. Benne van a hajamban. Régebben, mikor voltak rendes telek, nagyon jó bio-hőmérőként funkcionált. Pontosan -10 foknál kezdett csípni a fülem.

2023. dec. 22. 20:53
 20/27 A kérdező kommentje:
Annyira irigylem azokat, akik nem fázósak. 🥲 Nekem akár már 20 fokban hideg az orrom meg a fülem.
2023. dec. 22. 23:28
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!