Hosszú hajú lányok! Ti hogyan hordotok télen sapkát vastag sál mellé?
Figyelt kérdés
Úgy érzem muszáj vastag kötött sálat vennem hogy ne fázzon a nyakam, és a hajamat kívülre rakom. A sapka viszont folyton le akar csúszni a fejemről vagy feljebb csúszik és úgy nézek ki mint egy manó 😃 ti ezt hogyan oldjátok meg? A sávon belül hagyjátok a hajatokat? Fe akkor meg nem ilyen buggyosan lóg ki a nyaknál? Tudom hogy elég banális kérdés de azért köszi előre is a segítséget 😂😂2018. jan. 15. 17:42
1/9 piriiiii válasza:
En is szoktam ezzel kuzdeni. Mondjuk nekem most kapucnis a kabatom, ami nem hagyja, hogy leessen a sapka. De en is ruhellem, ha a sal alatt van a hajam, hulyen is nezek ki, es kenyelmetlen, csiklandoz a hajam. Probalom minel jobban lenyomni a salat, minel szorosabban meghuzni, hogy ne emelje fel a hajamat es a sapkat, mert ezert esik le. De a kapucni segit a legtobbet.
2/9 anonim válasza:
En nem hordok sapkat csak kapucnit. Tobbek kozott pont ezert nem, nekem kenyelmetlen, nem szeretem. Meg olyan hulyen erzem magam benne. Nem talaltam meg sose olyat, ami tetszett volna magamon.
3/9 anonim válasza:
Ritkán hordok vastag sálat, de akkor olyan sapit vettem, amit meg tudok kötni áll alatt :D
4/9 anonim válasza:
Sál: úri huncutság. Fel kell húzni azt a cipzárt rendesen (vagy be kell gombolni a gombokat), aztán akkor nem fázik a nyak. Ha mégis, akkor az a kabát nem télre való.
5/9 anonim válasza:
Oldalra szoktam elvezetni a hajam, vagy copfba teszem.
Manapság szinte csak ezt a hülyegyerek pomponosat lehet kapni, simán ráhúzom a copfra és észre se venni mert amúgy is ugyanolyan idiótán áll a fejen. :D
Amúgy nem hordok sapkát, csak mikor nagyon hideg van, és olyankor pont nem izgat hogy nézek ki, csak a túlélésért küzdök.
6/9 anonim válasza:
4-es okostojás!
A kabátom 100% téli, ugynia fogja a szelet, és -5 fokig egy póló elég alá, de a nyakánál akkor is befúj a szél, hiába húzom fel állig a cipzárt - ami mellesleg akkor rohadt kényelmetlenné is teszi.
7/9 anonim válasza:
7-es okostojás!
A kabátom 100% téli, fogja a szelet, és -5 fokig egy póló elég alá, de a nyakánál sem fúj be a szél, ha felhúzom állig a cipzárt - ami mellesleg akkor nem is teszi rohadt kényelmetlenné.
9/9 anonim válasza:
Én is küzdöttem ezzel, de mostanában befonom 2 oldalra és úgy már kényelmesebb a sapka és a sál, és jól is mutat alatta ez a hajstílus.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!