Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Hosszú hajú lányok! Ti hogyan...

Hosszú hajú lányok! Ti hogyan hordotok télen sapkát vastag sál mellé?

Figyelt kérdés
Úgy érzem muszáj vastag kötött sálat vennem hogy ne fázzon a nyakam, és a hajamat kívülre rakom. A sapka viszont folyton le akar csúszni a fejemről vagy feljebb csúszik és úgy nézek ki mint egy manó 😃 ti ezt hogyan oldjátok meg? A sávon belül hagyjátok a hajatokat? Fe akkor meg nem ilyen buggyosan lóg ki a nyaknál? Tudom hogy elég banális kérdés de azért köszi előre is a segítséget 😂😂

2018. jan. 15. 17:42
 1/9 piriiiii ***** válasza:
En is szoktam ezzel kuzdeni. Mondjuk nekem most kapucnis a kabatom, ami nem hagyja, hogy leessen a sapka. De en is ruhellem, ha a sal alatt van a hajam, hulyen is nezek ki, es kenyelmetlen, csiklandoz a hajam. Probalom minel jobban lenyomni a salat, minel szorosabban meghuzni, hogy ne emelje fel a hajamat es a sapkat, mert ezert esik le. De a kapucni segit a legtobbet.
2018. jan. 15. 17:50
 2/9 anonim ***** válasza:
58%
En nem hordok sapkat csak kapucnit. Tobbek kozott pont ezert nem, nekem kenyelmetlen, nem szeretem. Meg olyan hulyen erzem magam benne. Nem talaltam meg sose olyat, ami tetszett volna magamon.
2018. jan. 15. 17:57
 3/9 anonim ***** válasza:
Ritkán hordok vastag sálat, de akkor olyan sapit vettem, amit meg tudok kötni áll alatt :D
2018. jan. 15. 17:58
 4/9 anonim ***** válasza:
2%
Sál: úri huncutság. Fel kell húzni azt a cipzárt rendesen (vagy be kell gombolni a gombokat), aztán akkor nem fázik a nyak. Ha mégis, akkor az a kabát nem télre való.
2018. jan. 15. 20:45
 5/9 anonim ***** válasza:

Oldalra szoktam elvezetni a hajam, vagy copfba teszem.

Manapság szinte csak ezt a hülyegyerek pomponosat lehet kapni, simán ráhúzom a copfra és észre se venni mert amúgy is ugyanolyan idiótán áll a fejen. :D

Amúgy nem hordok sapkát, csak mikor nagyon hideg van, és olyankor pont nem izgat hogy nézek ki, csak a túlélésért küzdök.

2018. jan. 15. 21:55
 6/9 anonim ***** válasza:

4-es okostojás!

A kabátom 100% téli, ugynia fogja a szelet, és -5 fokig egy póló elég alá, de a nyakánál akkor is befúj a szél, hiába húzom fel állig a cipzárt - ami mellesleg akkor rohadt kényelmetlenné is teszi.

2018. jan. 16. 13:18
 7/9 anonim ***** válasza:

7-es okostojás!

A kabátom 100% téli, fogja a szelet, és -5 fokig egy póló elég alá, de a nyakánál sem fúj be a szél, ha felhúzom állig a cipzárt - ami mellesleg akkor nem is teszi rohadt kényelmetlenné.

2018. jan. 16. 20:27
 8/9 anonim ***** válasza:
7-es helyett 6-os :)))))
2018. jan. 16. 20:27
 9/9 anonim ***** válasza:
Én is küzdöttem ezzel, de mostanában befonom 2 oldalra és úgy már kényelmesebb a sapka és a sál, és jól is mutat alatta ez a hajstílus.
2018. jan. 27. 12:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!