Kamasz fiúk. Ti milyen cipőket hordotok?
Figyelt kérdés
Márkásat? ha igen milyet?2017. dec. 23. 13:40
1/11 anonim válasza:
Mivel mostonaban szinte nem lehet mast kapni mint az osszevissza szinu cipoket, hatalmas logoval, igy nagyon valogatnom kell, probalok egyszinu cipoket keresni, minnel kisebb logoval.
Hosszu vagy rovidszaru az szinte mindegy, edzocipo(sokkal inkabb gordeszkas vonal).
2/11 CFB válasza:
Én fiúkon leginkább Vans-et, Nike-t, Adidas-t látok, néha Converse-t.
Nézd meg, a többség mit hord.
3/11 anonim válasza:
Lány vagyoj bocsi xd szerintem Vans, Nike, Adidas, Jordan, Convers ilyesmiket
4/11 anonim válasza:
CCC-ből bőrcsukákat. Nyáron szeretem a nike futócipő féléket.
Ősszel, vagy ha nincs hó akkor
Télen:
A nike, vans, stb azok inkább a logo miatt drágák nem a minőség miatt. Számos olyan márka van, amiről még nem is hallottak sokan, mégis minden tekintetben veri ezeket, és nem is nézel ki benne tömegcikknek.
6/11 anonim válasza:
Nike, Jordan, Bugatti( Vagány Bőrcipőket csinál) illetve Most télen Timberland
8/11 anonim válasza:
Ha esik a hó Timberland, ha jó idő van akkor valamilyen adidas sneakert. (Yeezy, Japan NMD, UltraBoost uncaged, NMD r2)
9/11 anonim válasza:
Air Force-t, Jordan 1-t és Jordan 4-t, Adidas NMD R1-t
10/11 anonim válasza:
Nike Air Max TN, Air Max 97, Air Vapormax Plus, Air Vapormax Flyknit, stb...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!