Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Vettem egy magasszárú téli...

Vettem egy magasszárú téli cipőt, az ilyen fajta cipőket, hogy "illik" hordani?

Figyelt kérdés

Nem igazán volt még magasszárú cipőm, de most arra vetemedtem, hogy kipróbálok egyet. :D

Olyanokra gondolok, hogy a nadrágot be kell-e tűrni a cipőbe, mert van olyan nadrágom is, aminek a szárát nem tudom beletúrni a fazonja miatt.

Illetve a cipőt masnira szokás megkötni vagy fűzéssel elbujtatni a cipőfűzőt stb. :D

Egy ilyen cipőről van szó:

[link]

2017. dec. 22. 15:50
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
Meg kell nézni minden általad felsorolt módon, és innen nagyon egyszerű, ahogyan a legjobban tetszik, úgy kell hordani :D Amúgy meg ha mégis veszel beletűrhető szárú gatyát, akkor a fűzőt eldugva, ha meg ráhúzható a szára, akkor simán masnira kötve néz ki jobban. Szerintem.
2017. dec. 22. 16:00
 2/3 anonim ***** válasza:
100%
Ha feszülős a naci akkor sima ügy, ha meg bővebb szárú akkor simám lógasd rá a cipőre és kész, bő szárú hülyén néz ki betűrve.
2017. dec. 22. 16:10
 3/3 anonim ***** válasza:
Nem kötelező betűrni.
2017. dec. 23. 11:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!