Vettem egy magasszárú téli cipőt, az ilyen fajta cipőket, hogy "illik" hordani?
Figyelt kérdés
Nem igazán volt még magasszárú cipőm, de most arra vetemedtem, hogy kipróbálok egyet. :D
Olyanokra gondolok, hogy a nadrágot be kell-e tűrni a cipőbe, mert van olyan nadrágom is, aminek a szárát nem tudom beletúrni a fazonja miatt.
Illetve a cipőt masnira szokás megkötni vagy fűzéssel elbujtatni a cipőfűzőt stb. :D
Egy ilyen cipőről van szó:
2017. dec. 22. 15:50
1/3 anonim válasza:
Meg kell nézni minden általad felsorolt módon, és innen nagyon egyszerű, ahogyan a legjobban tetszik, úgy kell hordani :D Amúgy meg ha mégis veszel beletűrhető szárú gatyát, akkor a fűzőt eldugva, ha meg ráhúzható a szára, akkor simán masnira kötve néz ki jobban. Szerintem.
2/3 anonim válasza:
Ha feszülős a naci akkor sima ügy, ha meg bővebb szárú akkor simám lógasd rá a cipőre és kész, bő szárú hülyén néz ki betűrve.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!