Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Melyik szórakozóhelyen lehet...

Melyik szórakozóhelyen lehet kicsit kihivóbban öltözködni Budapesten ?

Figyelt kérdés
Még sose nem volt barátom ezért kérdezem ,és szeretnék mostmár. Olyan helyre akarok menni ahol nem közösítenek ki ha kicsit kihivóbb vagyok, kicsit fiatal lány vagyok ezért ha butaságot kérdezek bocsi ,de nem tudom van-e dress code vagy ilyesmi

2023. dec. 13. 00:11
1 2
 1/19 anonim válasza:
88%

Hát igen kicsit butaság a kérdés mert nem nagyon van dress code.

Maximum annyi hogy ne legyél ápolatlan. Meg nem írtad le milyen kinézetre gondolsz és hogy hány éves vagy , így elég nehéz válaszolni.

2023. dec. 13. 00:15
 2/19 A kérdező kommentje:

Igaz , hát 17 éves vagyok, ezt gondoltam felvenni mert szerintem nagyon cukiiii és tetszenék a fiúknak 😊

[link]

2023. dec. 13. 00:19
 3/19 anonim ***** válasza:
82%
Aludj inkább
2023. dec. 13. 01:37
 4/19 A kérdező kommentje:
Menyél inkàbb te aludni , majd én tudom mikor alszok , puszi
2023. dec. 13. 09:23
 5/19 anonim ***** válasza:
83%

Kirakni nem fognak sehonnan, de ne lepődj meg, amikor 15 percenként odamegy valaki és rákérdez: Fél óra mennyi?

Ez eléggé AZ a stílus.

2023. dec. 13. 09:35
 6/19 anonim ***** válasza:
83%
Ketto kérdés merül fel, szexin all rajtad mint a képen, vagy prolin? A kérdésből kiindulva prolin.
2023. dec. 13. 10:12
 7/19 anonim válasza:
69%
Hát ez elég éjszakai pillangós szett ... Osztom az #5 válaszolót . Így mindenki árajánlatot fog tenni.
2023. dec. 13. 10:26
 8/19 A kérdező kommentje:
Fuuj ti nem vagytok normálisak , nem prostinak akarok kinézni , hogy mondhatokk ilyet ?
2023. dec. 13. 10:38
 9/19 anonim ***** válasza:
87%

A traktoros gumicsizmát és munkásruhát, az ügyvéd öltönyt, a prosti mélyen köldökig kivágott felsőt és bugyivillantó szoknyát visel.

Minden mesterségnek megvan a maga munkaruhája.

Nem arról van szó, hogy öltözz apácának, de ebben a szerkóban azt üzened másoknak, hogy nem szórakozni mégy, hanem a szórakozó helyre dolgozni...

2023. dec. 13. 10:52
 10/19 anonim ***** válasza:
84%

Tessék: van egybe ruha, van szoknyás, mindenféle partiruha. Egyik sem útszéli.

[link]

2023. dec. 13. 10:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!