Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Hogy öltözzön manapság egy...

Hogy öltözzön manapság egy férfiember, ha szórakozóhelyre készül bulizni?

Figyelt kérdés

Egy ideje nem voltam buliban, férfi vagyok, közelebb a középkorúsághoz, mint a "srác"-sághoz és egy deephouse-os szórakozóhelyre mennék.

Tudom, hülyeség itt kérdezni, de kérek mindenkit, hogy ne rajtam vezessen le bármit is, én csak kíváncsi vagyok arra, hogy egy pasi ma hogy öltözik, ha buliba meg a belvárosba. Póló vagy ing? Farmer vagy más? Sportcipő vagy elegánsabb? Stb.

2023. okt. 28. 10:24
 1/7 anonim ***** válasza:
15%
Teljesen mindegy haver
2023. okt. 28. 11:26
 2/7 anonim ***** válasza:
57%

Már hogy lenne mindegy??? Mi van azzal aki ilyet ír a másiknak??

Kérdező, harmincas, havonta bulizó férfi vagyok.

Deep house zenei stílus de nem tudom milyen jellegű a hely és kik látogatják.

Ha írnál kicsit róla pár sort tudnék válaszolni és talán mások is.

2023. okt. 28. 20:38
 3/7 anonim ***** válasza:
87%
Én farmer,ing csajozni ez a legjobb
2023. okt. 28. 21:22
 4/7 anonim válasza:
19%
Farmer, kapucnis pulóver, sportcipő a best. A kapucnis pulóverre nem ajánlok bőrdzsekit, mert sok nőnek nem jön be.
2023. okt. 28. 23:15
 5/7 anonim ***** válasza:
35%
Nem ismerem ezt a stílust, de frankón nem értem, hogy amennyiben egy hely/esemény nem dress code-os, akkor miért nem lehet úgy felöltözni, ahogy te szeretnél, és kakilni rá, hogy más mibe van…
2023. okt. 29. 16:21
 6/7 A kérdező kommentje:
5-ös. Megértelek és igazad is van, csak azért pontoztam le a válaszodat, mert nem ez volt a kérdés. Nyilván az ember úgy szeretne menni valahova hogy oda illő legyen, ne bámulja mindenki, hogy “nézdmá”.
2023. okt. 30. 08:02
 7/7 anonim ***** válasza:
59%
Jogodban áll:-) De továbbra is azt mondom, amit gondolsz, csak tiszta, ápolt legyen! Nem gondolnám, hogy bármelyik dresscode nélküli bulihelyen megütközést keltene, mert mondjuk póló van rajtad, nem ing:-) Szerintem egy kicsit túlspilázod. Rockkoncertekre, ilyesmi helyekre járok, nyilván itt sok pasin van mondjuk bőrdzseki, bakancs, láncok, szegecsek, de mindenféle öltözéket láttam már, öltönyt is, és semmi gond nincs ezzel.
2023. okt. 30. 08:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!