Miért maradnak vastag kabátban egész vásárlás alatt?
Legutóbb, amikor plázában voltam, akkor szerettem volna leadni egy hátizsákot és egy kabátot a ruhatárban. Mivel nagy betűkkel ki volt írva, hogy nem vállalnak felelősséget a leadott holmikért, ezért inkább nem hagytam ott.
A kabátot pedig azért nem szokták levenni, mert akkor foglalt lesz egy kéz és úgy nehezebb vásárolni.
Mert akkor nem tudok pakolni. Most képzeld már el, hogy megyek a spárban, fogom a kosarat az egyik kezemben, a másikba meg a kabátot. Akkor mi a jó istennel pakolok bele a kosárba? Ráadásul a kasszánál is rohadt kényelmetlen lenne, miközben olyan tempója van a kasszásoknak, hogy kb hozzádvágják a terméket.(Tudom, hogy mérik az idejüket, nem azért mondom... Én speciel tudom tartani velük a tempót, ha van szabad kezem)
Vagy szűk helyen, ha fogod a kabátot, akkor levered a cuccokat, felakadsz vele, stb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!