A Fidesz mért nem veszi meg a Jobbikot? A tagok maradnának Jobbikosak, de a Fidesz iranyitaná?
Figyelt kérdés
Igy ha a Jobbik nyer majd 18ba akkor se lenne rasszizmus.. ez lehet megoldás?2015. ápr. 15. 23:13
2/10 anonim válasza:
A Jobbikot már kérdezted róla? "Megveszi", azt meg hogy?
4/10 anonim válasza:
A Fidesz nem tud megvenni egy másik pártot.
Pártot "megvenni" csak nagyvállalkozók meg oligarchiák tudnak.
Egy nagyvállalatnak meg mindegy, hogy MSZP, Fidesz vagy Jobbik, hogyha helyzetbe hozza a céget.
5/10 anonim válasza:
Kérdést nem érteni nagyon!
Ráadásul az adófizetők pénzéből "venné meg", akkor annak sincs értelme.
Bár mi van a balliberósok veszik meg? :D
6/10 The Vault Dweller válasza:
Azért nem veszi meg a Fidesz a Jobbikot, mert nem tud Putyin fölé alkudni. :D
7/10 Koplárovics Béci válasza:
A Jobbik kb ugyanazt az utat járja, mint régebben a Fidesz. Egy kezdetben radikálisnak mondható pártból most éppen polkorrektizálódik a Jobbik, próbálják levetni magukról a szélsőséges jelzőt (egyelőre kevés sikerrel). Szerintem 10 éven belül a Jobbikot fogjuk "Fidesznek" hívni.
8/10 anonim válasza:
Szerintem esélyes, hogy 2018-ban összefognak, ha egyiküknek sem lesz meg az 51%, csak együtt. Legfeljebb lesz egy nagy tisztogatás a Jobbikban, az összes keményvonalast, zsidózót-cigányozót kirakják.
9/10 anonim válasza:
12 évesen nem foglalkozz a politikával szerintem (ha nem annyi vagy, akkor elég nagy bajok vannak..)
10/10 anonim válasza:
:"DDD FIDESZ meg a Jobbik ként külön világ... plusz meg amúgy is tökmindegy, azóta szar ez az ország amióta eltörölték a királyságot... :( és én személy szerint szégyenlem magam, hogy a sok idióta azért tud tüntetni hogy ingyen maradjon az internet...de azért nem mert magasabbak az adók, kenyér ára felment, emberek ezrei az utcán, családok ezrei meg éheznek-.- de hát birkák csak birkák...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!