Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Mennyire durva ilyen harisnyáb...

Mennyire durva ilyen harisnyában lenni suliban?

Figyelt kérdés

[link]

Ez mennyire durva? Igénytelen?

2023. nov. 15. 18:13
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
79%
Ne, ne!
2023. nov. 15. 20:07
 12/21 anonim ***** válasza:
61%
Nincs benne semmi gáz. Nyugodtan vedd fel, ha tetszik, - és persze, ha engedi a házirend az iskoládban.
2023. nov. 15. 20:55
 13/21 anonim ***** válasza:
40%
Ez nem csak hogy suliba, bárhova durva. Ilyet épeszű ember nem vesz fel.
2023. nov. 16. 11:36
 14/21 A kérdező kommentje:
Engedi a házirend és mást is láttam már ilyesmiben de ok
2023. nov. 17. 11:05
 15/21 anonim ***** válasza:
100%

Akkor vedd fel bátran.

Bármennyire hívő vagyok, a saját példám által soha nem íratnám olyan intézményekbe a gyerekemet, ahol foggal-körömmel ölik ki belőlük a kreatív önkifejezést és a külsőjükkel való kísérletezést.

Természetesen nem a bugyi villantós shortról meg az olyan hosszú műkörömről beszélek, ami már akadályozza a mindennapi teendőkben.

De nem egy szaggatott harisnyától vagy lilára festett hajtól dől össze a világ. Az a nylon, amit évnyitókon kényszerítenek rájuk a szoknya alá, sokkal többet mutat a lábból. Na, ilyenkor mi a helyzet?

Az extrémitástól még senki nem lesz ribi vagy rossz ember.

Sőt, az ilyen emberek többsége intelligens, kreatív, segítőkész és egészségesebb gondolkodású, mint azok, akik a legújabb divatot majmolják.

2023. nov. 18. 11:29
 16/21 anonim ***** válasza:
35%

15.

Miért, a bugyivillantós sorttal mi a baj? Ja, hogy mégis húzol határokat, csak aki - a többség - máshol húzza meg, az "foggal-körömmel ölik ki belőlük a kreatív önkifejezést és a külsőjükkel való kísérletezést."

2023. nov. 18. 11:45
 17/21 A kérdező kommentje:
Egyébként van olyan évfolyamtársam akinek hatalmas műkörme műszempillája van és a fél dekoltázsa kivan pakolva. Nem mondom hogy fantasztikus ember vagyok hogy én ezt nem teszem csak hogy rájuk sem szól senki.
2023. nov. 19. 20:20
 18/21 anonim ***** válasza:
Szerintem is igénytelen, vagyis divatjamúlt is. Bizonyos stíluskörökben 20 éve volt menő nem manapság.
2023. nov. 23. 20:09
 19/21 anonim ***** válasza:
26%
Sulitol is függ és ofőtől is. Nálunk már a szakad farmerért és pántos felsőért is szaktanárit adtak szóval ez már eléggé durva kihágás lett volna. Igaz katolikus suli volt itt lényegében semmit sem lehetett ( de valójában mindig mindenki csinálta, csak akit elkaptak szívott). Továbbá csatlakozom az előttem szólókhoz tényleg igénytelen, gyerekes, ez az öltözködési stílus tinik feltűnési viszketegsége kicsit, de stílusnak is nehéz nevezni.
2023. nov. 23. 20:21
 20/21 anonim válasza:
100%
Hé! Ha ilyet szeretnél felvenni, akkor vedd fel. Szerintem az a fontos, hogy elsősorban neked tetszen amit viselsz.
2023. dec. 16. 00:35
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!