Ilyen cipőbe szokott valaki járni? Kép a leírásban
Figyelt kérdés
Az érdekelne aki visel-viselt már ilyesmit annak mi az élménye? Én most tervezek beszerezni egy párt.
2023. nov. 14. 15:43
11/15 A kérdező kommentje:
Igen én is így érzem de jó hogy valaki megerősít. Van még valami tipped? Érdekel minden vélemèny.
2023. nov. 16. 08:53
12/15 anonim válasza:
A legfontosabb az hogy egy ilyen magassarkú viseléséhez gyakorlottnak kell lenni a tűsarkú cipők terén, de gondolom ha ilyet szeretnél felvenni, akkor normál 5-6 centis sarkú cipő már többször volt rajtad ugye?
13/15 A kérdező kommentje:
Persze azokkal tök jól megy egész nap is, nem okoz gondot a viselésük.
2023. nov. 16. 16:53
14/15 anonim válasza:
Akkor jó, idővel hozzászokik majd a lábad ehhez a magas sarokhoz, nálam is így volt. Csak arra figyelj, hogy lassan, megfontoltan lépkedj benne, különösen az elején, nehogy megránduljon a bokád egy hirtelen mozdulattól, mert az nagyon fájdalmas tud lenni.
15/15 A kérdező kommentje:
Már viselem egy ideje a cipőt, kezdem megszokni. Lassabban lépdelek benne, eddig nem volt semmi baleset. Jólesik viselni, önbizalmat ad valahogy. Csak a magasságát szoktam meg nehezen de már az se gond.
2023. dec. 2. 08:18
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!