Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Gáz "edzőcuccban" járni...

Gáz "edzőcuccban" járni egyetemre?

Figyelt kérdés

Nem tudom miben szokás járni, de kényelmet nézve szívesebben ülök végig órákat ilyen cuccban, mint farmerben. Gáz lenne?

[link]

[link]

[link]

2023. szept. 3. 11:09
 1/7 anonim ***** válasza:
64%
Szerintem elég gáz...
2023. szept. 3. 11:38
 2/7 anonim ***** válasza:
31%
Ezek nem, mivel nem olyan mint a leggings.
2023. szept. 3. 11:53
 3/7 Metionin ***** válasza:
47%
Nem, ne legyen átlátszó azt annyi.
2023. szept. 3. 13:38
 4/7 anonim ***** válasza:
83%
Igen, az. Felnőtt vagy, öltözz is úgy. Igénytelen benyomást kelt ha valaki ilyen otthoni cuccban megy utcára, nem, hogy egyetemre... Azért egy kicsit jó lenne tisztelni legalább az intézményt és a tanárt, ha már magadat nem.
2023. szept. 3. 13:49
 5/7 anonim ***** válasza:
76%
Igen gáz lenne. Az edző cucc edzéshez való. Tudni kéne helyhez és alkalomhoz illő módon felöltözni. Ha egyszer eljutsz az államvizsgáig és diplomaosztóig, akkor oda is ilyen igénytelen módon fogsz elmenni mert nem bírsz ki pár órát normális öltözetben? Az állásinterjúkat és munkahelyet már meg sem említem…
2023. szept. 3. 15:44
 6/7 anonim ***** válasza:
100%

A melegítőben való suliba járás tipikusan amerikai dolog. Ott mindenki “kényelmesben” jár órákat hallgatni.

Itthon viszont ez nem divat, tehát ha edző cuccban mész be, a legtöbben slamposnak fognak gondolni.

2023. szept. 5. 01:04
 7/7 anonim ***** válasza:
100%
Nagyon gáz, főleg lányként. Férfiaktól már megszoktuk, hogy igénytelenek és nem tudink vele mit csinálni, de te ne legyél az, kérlek.
2023. szept. 30. 08:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!