Igen, a ruháim nagy részét ott vásárolom. Egyrészt ökológiai megfontoltságból másrészt pedig mert én vagyok a színes underground csaj akinek olyan átalakított cuccai vannak amilyenek sehol nem jönnek szembe az utcán.
Egy élmény számomra turizni, szeretek hozzám illő darabok után kutatni. A barátnőimmel is szoktunk turis napot tartani. :)
Igen. Ha megtalálja az ember az ízlésének megfelelő forrásokat, remek kincsekre akadhat minden alkalommal.
Nagyrészt olyan helyekre járok, ahol viszonylag sok alter (goth / punk / glam rock / újhullámos) darab van, de más helyeken is szívesen áttúrom, a fekete szekciót, mert akadtam már meglepő dolgokra szinte mindenhol.
Még mindig hibátlan állapotúak azok a 10 éve vett ruhák, amiket az egyik ismerősöm angol turkálójából szereztem be (főleg Marks & Spencer, Per Una), és a mai napig felveszem őket.
Akkortájt voltam tini, és az akkori divat egyáltalán nem jött be, (főleg a csípőgatya), de ott találtam olyan dolgokat, amik megfeleltek az elképzelésemnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!