Szoktatok járni túrkálóba? Melyik volt a legnagyobb márka amit kifogtatok?
Én ritkán járok, és akkor is csak a Hádába, nekem a többi nem igazán tetszik.
Egyszer találtam egy Gucci felsőt, mintha új lett volna. :)
mostanában már nem nagyon járok, mert ez időigényes, de pár éve még rajta voltam a vadászaton.
legnagyobb fogásom egy vadi új (benne volt a nagy papírcetli) Bape póló volt (férfi) - ez Pharrell Williams márkája, kilósban vettem, tehát kb 300 ft volt, az eredeti ára (bár itthon nem is kapni) 100 dollárnál kezdődik.
Régen ( 10 éve) még hetente akár többször is mentem, órákat túrtam (ja, volt rá időm :)) most már nem, max ha útba esik és van időm.
Pasimnak vettem G-Star Raw pólót kb 1500 Ft-ért pár még a nyáron ami jónak száámít. H&M, zara ilyeneket találtam sokat, kirívóan nagy márkára nem emlékszem. vagyis láttam designer cuccokat de nekem nem mérvadó a márka. Tetszen a holmi az a lényeg.
karen millen blézer (még rajta volt az árcédula 270 euro lett volna, én 325 ftért hoztam el.)
reiss ing (ez is 200 euro forint körül lett volna)
3 darab fűző (2 marks&spencer a harmadik meg valami nepáli)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!