Időjárásnak nem-megfelelően csizmában járni gáz vagy ciki? Mit gondolsz azokról, akik már szeptember végén bokacsizmában járnak?
Figyelt kérdés
Nem a hosszú vagy prémes csizmára gondolok, hanem bokacsizmákra. Szerintem sokkal menőbb, divatosabb és kényelmesebb mint a nyári szandál ezért én már szeptember végén elkezdem őket hordani. Ciki ez?2023. aug. 21. 19:39
1/5 anonim válasza:
Ha nincs nagyon meleg szeptember végén, akkor rendben, de azért érdemesebb olyan cipőben menni, ha van rá lehetőség még, amiben szellőzik a láb.
De amúgy csinosak a bokacsizmák is.
2/5 anonim válasza:
Ez a típus szokott már februárban türelmetlenkedni, hogy vehet-e már végre szandált március végén. Egyszer eltolná 2 hónappal mindkettőt, egy életre rendben lenne...
3/5 anonim válasza:
Én bizonyos alkalmakra és ahhoz illő ruhához, gondolok itt kosztümre, még nyáron is felveszek csizmát! Szeptemberebn meg egyáltalán nem vészes.
4/5 anonim válasza:
Én semmit se gondolok, hordjad nyugodtan. A magam részéről amikortól már lehet, és ameddig csak lehet, szandált hordok. Ha te a csizmát szereted, az csak a te dolgod.
5/5 winR válasza:
Szerintem bokacsizma ilyenkor simán elmegy, akár nadrághoz, vagy szoknyához is. Reggel 10 fok volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!