Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Mellkas leszorítót merre...

Mellkas leszorítót merre lehet kapni?

Figyelt kérdés

Néha vannak olyan ruházatok, ahol jobban nézne ki, ha nem lenne mellem, ezért keresem. Nem kell szuper jó minőségű legyen, mivel havi 1-2 alkalommal hordanám csak, amikor éppen olyan kinézethez van kedvem. Mindenképp pántos kell, a gyógyászati tuti nem szorítana le eléggé.

Köszönöm!

2023. nov. 13. 06:44
1 2
 11/12 A kérdező kommentje:
8-as, akkor ne vegyél soha sem női ruhát... Melltartók, bugyik, nadrágok, kb a melegítő nacin és a lógós pólón kívül nem is tudom, hogy van-e olyan ruhám, ami 100% kényelmes. Nem vagyok konfekció méret, szóval nekem már megszokott, hogy napvégén jó vörös csíkok vannak a bőrömön, mert a ruha 1. kidörzsölte, 2. megszorongatta a testemet.
2023. nov. 14. 04:04
 12/12 anonim ***** válasza:
huh hát az durva, pedig vannak lányok akik soha nem járnak szük ruhákban
2023. nov. 14. 09:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!