Melyik fajta has leszorító, fűző, alakformáló fehérnemű jó?
Olyan kéne, ami fölé ha ruhát húzok, nem fog látszani, vagy ma egy kicsit, és tényleg látszódjon a különbség, legyen kicsit jobb formám, ha rajtam van.
Egy esküvőre fogok menni és szeretném, ha a ruhám tökéletesen állna rajtam, viszont van egy-két zsírpárnácskám, ami miatt nem nézek ki annyira jól a ruhában.
Calzedonia a legjobb..de egyébként vettem már az aldiba is nagyon jót..egy igazán jó, és optikailag hatásos has leszorítónak a titka a tökéletes méretismeret..hiszen a precíz és pontos mérés elengedhetetlen feltétele, hogy a kiválasztott fehérnemű alakformáló hatása megfelelő eredményt érjen el..
Olyat keress ami extra szűk szabású, lehetőleg fenékbe ne tanga és neis teli bugyi legyen..a kettő között fog a legjobban..és nagyon fontos, hogy jó magas derekú legyen, jó magasra felhúzod magadon, tényleg ameddig csak tudod mehet akár mellig is..mert úgyis engedni fog vissza egy-két centit ahol rád simul és ott marad, nem csúszkál..
Majd a derekadon látni fogsz egy duplavarrás vonalat..ez igazából egy megerősített plusz ,,rejtett’’ derékpánt ami
magasabb alakformáló hatást kelt..jobban leszorít és jobban tart..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!