Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Melyik fajta has leszorító,...

Melyik fajta has leszorító, fűző, alakformáló fehérnemű jó?

Figyelt kérdés

Olyan kéne, ami fölé ha ruhát húzok, nem fog látszani, vagy ma egy kicsit, és tényleg látszódjon a különbség, legyen kicsit jobb formám, ha rajtam van.

Egy esküvőre fogok menni és szeretném, ha a ruhám tökéletesen állna rajtam, viszont van egy-két zsírpárnácskám, ami miatt nem nézek ki annyira jól a ruhában.

2023. aug. 3. 13:19
 1/1 anonim ***** válasza:
100%

Calzedonia a legjobb..de egyébként vettem már az aldiba is nagyon jót..egy igazán jó, és optikailag hatásos has leszorítónak a titka a tökéletes méretismeret..hiszen a precíz és pontos mérés elengedhetetlen feltétele, hogy a kiválasztott fehérnemű alakformáló hatása megfelelő eredményt érjen el..

Olyat keress ami extra szűk szabású, lehetőleg fenékbe ne tanga és neis teli bugyi legyen..a kettő között fog a legjobban..és nagyon fontos, hogy jó magas derekú legyen, jó magasra felhúzod magadon, tényleg ameddig csak tudod mehet akár mellig is..mert úgyis engedni fog vissza egy-két centit ahol rád simul és ott marad, nem csúszkál..

Majd a derekadon látni fogsz egy duplavarrás vonalat..ez igazából egy megerősített plusz ,,rejtett’’ derékpánt ami

magasabb alakformáló hatást kelt..jobban leszorít és jobban tart..

2023. aug. 7. 07:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!