Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Mellkas leszorítót merre...

Mellkas leszorítót merre lehet kapni?

Figyelt kérdés

Néha vannak olyan ruházatok, ahol jobban nézne ki, ha nem lenne mellem, ezért keresem. Nem kell szuper jó minőségű legyen, mivel havi 1-2 alkalommal hordanám csak, amikor éppen olyan kinézethez van kedvem. Mindenképp pántos kell, a gyógyászati tuti nem szorítana le eléggé.

Köszönöm!

2023. nov. 13. 06:44
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
44%
Terápiát javaslok a mentális egészséged érdekében.
2023. nov. 13. 07:01
 2/12 A kérdező kommentje:

Miért? Mert szeretnék néha más ruhát felvenni? Ezt írogatod azoknak is, akik szorítós bugyit keresnek?

Miben más ez, mint felvenni egy bodyt mondjuk szalagavató ruha alá 🙄🙄🙄

2023. nov. 13. 07:52
 3/12 anonim ***** válasza:
26%

Mert itt önbizalomhiányról van szó. Azt gondolod, hogy jobb, ha leszorítod a mellet. A valóság viszont az, hogy senkit nem érdekel. Ha leszorítod, nem fog jobban állni a ruha. Feszengeni fogsz, hogy látszik-e, nem te leszel.

A hashízásnak van oka(betegség, életmód, terhesség), a melled mérete veled született adottság. A kettőt keverni nem érdemes.

Kognitív torzításokra viselkedésterápia. Ezt keress neten, ne mellszorítót.

2023. nov. 13. 08:14
 4/12 anonim ***** válasza:
76%
Próbáld meg a bodyt.
2023. nov. 13. 08:15
 5/12 Metionin ***** válasza:
83%
Binder néven kb. bárhonnan a netről.
2023. nov. 13. 10:41
 6/12 A kérdező kommentje:

3-as Édes istenem. Nagy melleim vannak, de képzeld el a mai napig még mindig B kosarasokra gyártanak sok ruhát és nincs pénzem minden ruhámat elcipelni a varrónőhöz, hogy átszabassam, főleg mivel sokszor nem is olyan a szabása. Utálom, amikor egy mell alatti derékvágás a mellem közepére kerül, mert nincs elég hely a mellemnek a szabásban, de ha a ruha tetszik akkor szeretném hordani. Ha nekem terápia kell ezért, akkor neked terápia kell azért, mert ide jössz okoskodni és mindenkire kijelenteni, hogy beteges.

4-es, a bodyknak nincs mell leszorító szerepük.

5-ös, köszönöm eddig én is eljutottam, de nem akarok külföldről rendelni és itthon meg csak gyógyászati jött ki nekem gugliban,

2023. nov. 13. 16:07
 7/12 anonim ***** válasza:
hát én nem az önbizalomhiány miatt agodnék, hanem inkább hogy egészségtelen-e
2023. nov. 13. 19:19
 8/12 anonim ***** válasza:
#7: igazad van - én pl. azt gondolom, hogy nincs az a ruha, ami miatt bármely testrészt megérné nyomorgatni.
2023. nov. 13. 21:52
 9/12 Metionin ***** válasza:
6. Nagy mellre nem is fogsz bindert kapni. Valami jobb sportmelltartó nem jöhet szóba, vagy azt a ruhák szabása nem teszi lehetővé?
2023. nov. 13. 22:25
 10/12 A kérdező kommentje:

9-es, sajnos ilyen méretben a sport melltartó se kisebbít sokat, mert már alul merevítős fajta és inkább csak összetart, mint leszorít. Vannak úgynevezett "minimizer" melltartók, amik elvileg kisebbre csinálják, de nekem csak az a tapasztalatom, hogy más a formájuk, nem kisebbek.

Méretet tulajdonképp találtam online, de mind külföldi bolt és nem akarok külföldről rendelni, ha nem kell. Sokszor a küldés maga annyi, ha nem több mint a leszorító értéke, és annyira azért nem akarom.

2023. nov. 14. 04:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!