Hölgyeim, önöknek tetszik ez a viselet? Lsd lent
Mert hát egy nőn nagyon szexi a harisnyatartó vagyis garter belt. Ez meg a férfi változata.
Gondolj bele, hogy leveszi a nadrágját és ezt viseli. Hogyan reagálnál rá?
alapvetően normális pasik esetén gondolkozunk. Maximum egy picike pocak kezdeménye lehet, de leginkább lapos a pali hasa.
Értem. Köszönöm.
És az, hogy tökéletesen áll az ing, gyűretlenül, buggyosodás nélkül?
Hát,végiggondolnám az életemet,és keresném az okot,amiért mindig fura pasikat fogok ki..talán még az apámmal való kapcsolatomat is újra elemezném:"D
Most komolyan ember:D
A harisnya tartónak legalább van funkciója,tartja a harisnyát,de ez?
Mi az istennek kellene az ingedet fogni?
Betűröd a gatyádba oszt jónapot..
Az meg hogy tökéletesen áll az ing...nem tudom te hogy vagy vele,de egy randin nem szokott a pasi olyan mozdulatokat csinálni,mint a videóban a csávó..nem fitneszterembe szoktam hívni az embereket vacsizni..
TERV1: Egy mindent átfogó marketing kampánnyal vonzóvá tenni a nők szemében a férfiakat akik ilyet hordanak.
TERV2: Egy nőt kell csak rafinált idomítási technikákkal rávenni hogy vonzónak lássa ezt rajtam.
TERV3: Beteszek egy uborkát az alsónadrágomba és észre se veszi, hogy ilyet viselek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!