Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Hölgyeim, önöknek tetszik ez...

Hölgyeim, önöknek tetszik ez a viselet? Lsd lent

Figyelt kérdés

Mert hát egy nőn nagyon szexi a harisnyatartó vagyis garter belt. Ez meg a férfi változata.

Gondolj bele, hogy leveszi a nadrágját és ezt viseli. Hogyan reagálnál rá?

[link]

[link]

alapvetően normális pasik esetén gondolkozunk. Maximum egy picike pocak kezdeménye lehet, de leginkább lapos a pali hasa.

#ingtartó #ing tartó #ing leszorító #garter belt #shirt stay #shirt stays
2017. júl. 6. 22:48
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
Persze, hogy kicsúszik az ing, mert az övet egyesek dísznek viselik (meg egyébként is túl kicsi, szűk ingeket hordanak), az övet azt rendesen meg kell szorítani. A másik meg, hogy a fenti izé biztosan nagyon kényelmes lehet, a comb közepétől lefele kb nem lehet vérkeringése, mivel ott úgy meg kell szorítani, mint az állat, különben azonnal felcsúszik.
2017. júl. 7. 18:36
 12/18 anonim ***** válasza:
Egyántalán nem szexi.
2017. júl. 8. 13:15
 13/18 anonim ***** válasza:

Szerintem egy férfi, aki minden nap öltönyt hord, nagyon is tisztában van az öv viselésével, és azt is el tudja dönteni, hogy milyen ing áll jól neki. Te nem vagy lehet tisztában vele, hogy milyen autóból ki- beszállni, illetve ezek szerint azzal sem, hogyan kell egy övet helyesen viselni. Az ing ígyis-úgyis kicsúszik, kivéve persze ha buszsofőrnek öltözöl, de akkor meg ugye úgyis mindegy.

És ezzel nem azt mondom, hogy hordjon egy öltönyös férfi ilyen "kötőt", mert nekem sem tetszik. Sőt... Csupán a kommentre reagáltam, mely szerint akinek kicsúszik az ing, az nem tudja hogy kell használni az övet. A bő fazonú ing pedig van akinek megfelel, de szerencsére nem mindenkinek...

2017. júl. 8. 20:34
 14/18 anonim ***** válasza:
0%
Legalább annyira szexi mint egy nő férfi ingbe!
2017. júl. 10. 11:13
 15/18 anonim ***** válasza:
Azért annyira közel sem.
2017. júl. 10. 16:39
 16/18 anonim ***** válasza:
Nem közel, egyátalán! Egy nő is szharúl néz ki férfi ingbe , illúzió romboló benyomást kelt.
2017. júl. 11. 11:13
 17/18 anonim ***** válasza:
Undorító, szerintem még egy normális meleg pasi sem venné ezt fel.
2017. júl. 14. 09:28
 18/18 anonim ***** válasza:
0%

Legalább annyira undorító mint a női boxer.

Azt is csak a melegek viselik.

2017. júl. 14. 10:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!