Hölgyeim, önöknek tetszik ez a viselet? Lsd lent
Mert hát egy nőn nagyon szexi a harisnyatartó vagyis garter belt. Ez meg a férfi változata.
Gondolj bele, hogy leveszi a nadrágját és ezt viseli. Hogyan reagálnál rá?
alapvetően normális pasik esetén gondolkozunk. Maximum egy picike pocak kezdeménye lehet, de leginkább lapos a pali hasa.
Szerintem egy férfi, aki minden nap öltönyt hord, nagyon is tisztában van az öv viselésével, és azt is el tudja dönteni, hogy milyen ing áll jól neki. Te nem vagy lehet tisztában vele, hogy milyen autóból ki- beszállni, illetve ezek szerint azzal sem, hogyan kell egy övet helyesen viselni. Az ing ígyis-úgyis kicsúszik, kivéve persze ha buszsofőrnek öltözöl, de akkor meg ugye úgyis mindegy.
És ezzel nem azt mondom, hogy hordjon egy öltönyös férfi ilyen "kötőt", mert nekem sem tetszik. Sőt... Csupán a kommentre reagáltam, mely szerint akinek kicsúszik az ing, az nem tudja hogy kell használni az övet. A bő fazonú ing pedig van akinek megfelel, de szerencsére nem mindenkinek...
Legalább annyira undorító mint a női boxer.
Azt is csak a melegek viselik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!