Mennyire elfogadott napjainkban a susogós melegítő viselése?
#40,
Kíváncsi lennék rá, hogy te, így 17 évesen mennyi igénytelen ruhát viselsz…
A proli szó jelentésének pedig nézz utána és akkor nem fogod magad leégetni.
Tudom a proli szó jelentését és nem, nem úgy értettem, hogy ti dicső munkás proletár.
Jobb lenne, ha nem égetnéd magad:
„A hétköznapok során napjainkban a proli kifejezést leggyakrabban közönséges, műveletlen, igénytelen”
Forrás: [link]
Oh és mellesleg, ha egy farmernadrágot és egy inget felveszek, abban kevésbé vagyok igénytelen, mint te a tech fleece szettedben.:)
Bocsánat, a mondat eleje nem igazán sikerült magyarosra xd
*Dicső munkás proletárok lennétek
#42,
Babám, a tech fleece és a susogós mióta ugyanaz?
Legalább ne okoskodj, ha nem ismered a ruhadarabokat.
Gondolom ha egy neked tetsző pali melegítőben kérné el a számod, szóba sem állnál vele…😂
#44,
Nem bántasz meg, mert egy értelmes mondatot sem tudsz összehozni…😂
Rendben, bocsánat mindenkitől, akit megbántottam, megkövetem magam. Nekem valóban nem jön be ez az összeállítás, de nincs vele semmi komolyabb bajom, ha meglátok így egy embert az utcán nem gondolok róla semmit.
Az emberek véleményére voltál kíváncsi. Sajnálom, hogy ostobaságommal rontottam a gyk minőségét.
#47,
Nem tudom milyen hangsúlyban olvastad ezt a szöveget, de valami félrement. Én csak arra szerettem volna felhívni a figyelmed, hogy mielőtt leszólsz valakit, legalább a mondatod értelmességét ellenőrizd.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!