Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Mennyire elfogadott napjainkba...

Mennyire elfogadott napjainkban a susogós melegítő viselése?

Figyelt kérdés
Az igazi nylon anyagú márkás susogós melegítőkre gondolok, nem a poliészterre. Leginkább azok írjanak, akik hordanak ilyet.

2023. nov. 5. 11:55
1 2 3 4 5 6
 41/55 A kérdező kommentje:

#40,

Kíváncsi lennék rá, hogy te, így 17 évesen mennyi igénytelen ruhát viselsz…

A proli szó jelentésének pedig nézz utána és akkor nem fogod magad leégetni.

nov. 16. 22:40
 42/55 anonim ***** válasza:
37%

Tudom a proli szó jelentését és nem, nem úgy értettem, hogy ti dicső munkás proletár.

Jobb lenne, ha nem égetnéd magad:

„A hétköznapok során napjainkban a proli kifejezést leggyakrabban közönséges, műveletlen, igénytelen”

Forrás: [link]

Oh és mellesleg, ha egy farmernadrágot és egy inget felveszek, abban kevésbé vagyok igénytelen, mint te a tech fleece szettedben.:)

nov. 17. 09:12
 43/55 anonim ***** válasza:
37%

Bocsánat, a mondat eleje nem igazán sikerült magyarosra xd

*Dicső munkás proletárok lennétek

nov. 17. 09:12
 44/55 anonim ***** válasza:
37%
Figyelj kérdező nem akarlak bántani, de manapság annyira összenőtt sajnos a melegítő szett a dohányboltba suhanó, pocot szivogató hülyegyerekekhez.
nov. 17. 09:18
 45/55 A kérdező kommentje:

#42,

Babám, a tech fleece és a susogós mióta ugyanaz?

Legalább ne okoskodj, ha nem ismered a ruhadarabokat.

Gondolom ha egy neked tetsző pali melegítőben kérné el a számod, szóba sem állnál vele…😂

nov. 17. 15:46
 46/55 A kérdező kommentje:

#44,

Nem bántasz meg, mert egy értelmes mondatot sem tudsz összehozni…😂

nov. 17. 15:56
 47/55 anonim ***** válasza:
46, Az hogy valaki nem ért veled egyet nem jogosít fel arra, hogy így beszélj vele:(. Jól van kiderült, hogy nem értek semmihez, nem tudok semmit. A susogós szett igényes, sportos, laza és szexi!
nov. 17. 16:22
 48/55 anonim ***** válasza:

Rendben, bocsánat mindenkitől, akit megbántottam, megkövetem magam. Nekem valóban nem jön be ez az összeállítás, de nincs vele semmi komolyabb bajom, ha meglátok így egy embert az utcán nem gondolok róla semmit.

Az emberek véleményére voltál kíváncsi. Sajnálom, hogy ostobaságommal rontottam a gyk minőségét.

nov. 17. 16:25
 49/55 anonim ***** válasza:
100%
Bő 20 évvel ezelőtt eszméletlen nagy divat volt ez a klasszikus magasszárú Buffalo döggel. A történelem ebben is isméetli önmagát, szóval...
nov. 17. 20:41
 50/55 A kérdező kommentje:

#47,

Nem tudom milyen hangsúlyban olvastad ezt a szöveget, de valami félrement. Én csak arra szerettem volna felhívni a figyelmed, hogy mielőtt leszólsz valakit, legalább a mondatod értelmességét ellenőrizd.

nov. 18. 00:38
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!