Mennyire elfogadott napjainkban a susogós melegítő viselése?
Figyelt kérdés
Az igazi nylon anyagú márkás susogós melegítőkre gondolok, nem a poliészterre. Leginkább azok írjanak, akik hordanak ilyet.2023. nov. 5. 11:55
31/55 anonim válasza:
A jogger az megint más mint a susogós melegítő
32/55 A kérdező kommentje:
#31, tessék?
ápr. 12. 13:10
33/55 anonim válasza:
Ezen mit nem értesz. Sokan járnak joggerben de az nem a susogós melegítő
34/55 anonim válasza:
Kérdező linkeld már be mire gondolsz. Szerintem mi, meg úgy általában a többség, nem azt hívja susogósnak amire te gondolsz.
35/55 A kérdező kommentje:
#34, nem tudom, hogy amit egy ország susogósként ismer, azalatt te mire gondolsz(ezt kérlek fejtsd ki). Egyébként google-be ezt kell beírni:
“nike sportswear club jogging”.(anyag: 100% nylon)
okt. 15. 14:13
36/55 anonim válasza:
Nem tudom ezt miért nem lehetett normálisan belinkelni, de akkor ha jól értem erre gondolsz?
Ha igen, akkor én tévedtem, ez tényleg susogós, viszont ilyet a kutya nem hord edzésen kívül.
37/55 A kérdező kommentje:
Pontosan erre gondoltam.
Érdekes, ahová én járok, ott csak én hordok ilyet, de utcán baromi sok fiatalon láttam már ugyanilyen szettet.
okt. 15. 18:16
38/55 anonim válasza:
És az hol van? Magyarország? Melyik település?
39/55 A kérdező kommentje:
Alapvetően nem tartozik a kérdéshez, másrészt semmi közöd hozzá, de Eger.
okt. 15. 19:00
40/55 anonim válasza:
Divat lett, pedig elég igénytelen, proli hatást kelt.
17/l
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!