Mennyire elfogadott utcán vagy hétvégi sétán a melegítő, akár susogós melegítő(modernebb susogós melegítőre gondolok, nem a 90-es évek beli bőszárú melegítőre) viselése?
Figyelt kérdés
Privátban is jöhet, ha nem szeretnétek ide írni.2023. nov. 2. 18:41
11/21 anonim válasza:
nem a stilusom az ilyesmi, de mason nem zavar. ma mar elegge otvozik azert a sportsruhazatot az utcai divattal.
12/21 anonim válasza:
Teso én már évek óta szinte csak melegitoszettekben járok, suliba is pl
13/21 A kérdező kommentje:
12, milyen anyagúakban és márkájúakban?
2023. nov. 17. 19:00
14/21 anonim válasza:
Bocs hogy későn írok
Pamut anyaguakat, Nike, alpha industries leginkabb
15/21 anonim válasza:
A UK drip miatt ismét divatba jött az elmúlt 3 évben. Ha jó állapotú, igényes, szép akkor mehet, szerintem rendben van.
16/21 A kérdező kommentje:
15, végre valaki idetalált a drip értők világából, köszi a válaszod. Lehet veled beszélgetni erről a stílusról?
2023. dec. 3. 23:19
17/21 anonim válasza:
#15-ös vagyok, persze, hogy lehet adj egy elérhetőséget vagy írj itt.
18/21 hosszúhajú válasza:
utcán??? sétához????? akármit! te dolgod, te szabadidőd, közterület, kötelezettségmentes - bármit felvehetsz ami nem közszemérem sértő. eszembe nem jutna hogy bárkinek megfeleljek mikor sétálni megyek. amerikába még pizsibe is lemennek este vásárolni. légy szabad, ilyenkor megteheted!
20/21 anonim válasza:
Nem susogosat de melegítőnadragot, pulcsit gyakran hordok
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!