Hetero pasik férfiak körében mennyire elfogadott a tanga?
Rajtam még nem volt soha ilyen ruhadarab, és olyan barátnőm sem volt akinek ilyesmi igényei lettek volna.
Látatlanban azt tudom elképzelni hogy rohadt kényelmetlen lehet.
Vegyes az elfogadottsága, legalábbis ahogy itt olvasom. Viszont a való életben pedig simán hordható, senkit sem érdekel. Én már kb 15 éve csak tangát hordok. Mindenhová ezt veszem fel, télen-nyáron folyamatosan. Egy csomóan láttak már tangában, és senki sem tett rosszalló megjegyzést rá.
Legelőször barátnőm tanácsára próbáltam ki, az ő ötlete volt. Aztán amikor először látta rajtam, nagyon bejött neki, és nekem is tetszett, kényelmes is volt. Aztán egyre több tangám lett, amiket rendszeresen tőle kaptam, és így hamarosan teljesen áttértem a tangára. Ma már nehezen tudnám elképzelni magam másfajta a alsóban.
Amúgy volt már mindenféle fajta, fazon, szinte mindegyik bejött nekem.
Igazából a tanga inkább való férfiaknak,mit nőknek, higiéniai szempontból. Ugyebár a fenék sosem steril, és a bevágó pánt tökéletes híd a baktériumoknak a hüvely felé. A pasiknál azért nincs annyira közel a húgycsőnyílás a végbélhez.
Számomra viszont kicsit sem kívánatos egy pasin.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!