Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Hetero pasik férfiak körében...

Hetero pasik férfiak körében mennyire elfogadott a tanga?

Figyelt kérdés
Van aki hord, akár napi szinten, vagy csak alkalmanként pl lány kedvéért? :) Ha igen miért? És milyent?

2023. szept. 5. 17:58
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
82%
Biciklis nadrág alá én is azt veszek fel.
2023. szept. 21. 14:02
 12/17 anonim ***** válasza:
100%
Én is és a bátyám is tangát hord
2023. dec. 14. 11:25
 13/17 anonim ***** válasza:
69%

Napi szinten hordom. A JQK márka tangáit vásárolom. Nagyon kényelmes és jó az anyaga. Nem izzadok be nyáron pl., de télen is ezt hordom, viselem. Nekem, és nem mellesleg a feleségemnek is tetszik, bejön.

[link]

jan. 7. 10:36
 14/17 anonim ***** válasza:
100%
Minden nap tangát hordok, rengeteg fajtám van: Armani, Intimissimi, Brave Person, Doreanse. 35F
júl. 30. 11:00
 15/17 anonim ***** válasza:
100%
Teljesen elfogadott, minden nap csak azt hordok
aug. 5. 11:39
 16/17 anonim ***** válasza:
100%
Biciklis gatya alá én nem veszek fel semmit. Nekem ott nem hiányzik még egy réteg, ami ki tudna dörzsölni. Farmerok alá szoktam férfitangt venni. Sztreccses skinny fazon alatt jól jön, hogy nem kell igazgatni semmit, mint a boxernél. És szerintem kényelmes is. Mások előtt nem nagyon szoktam öltözködni, így rólam sem tudják, hoyg gyakran tangában vagyok.
aug. 5. 12:52
 17/17 Fero61 ***** válasza:
100%
Mindennap ezt hordok már vagy 40 éve, nagyon kényelmes. Mindenféle tangám van , nyáron inkább G stringet hordok, nem izzadok bele. A családomban mindenki tudja, hetero vagyok és van két fiam, ők nem hordanak tangát. Előttük is simán vagyok benne és nem zavarja őket. 63F
aug. 10. 07:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!