Most kezdek egy új munkahelyen, sok olyan felsőm van, ami nagyon kiemeli a dekoltázst. Új munkahelyen, idegenek előtt nem szép dolog így bemutatkozni ugye? Szeretek a munkahelyen is divatosan es szexisen öltözni, de félek, hogy rossz véleménnyel lennének rólam a munkatársak, főleg a női kollégák.
Na de ha a teljesítménnyel nem megy? Vagy azzal túl lassú az előrelépés? Erre nem gondolsz?
2023. szept. 20. 20:22
12/18 anonim válasza:
Ezzel a logikával eleve ne menj dolgozni. Irány bankot rabolni! Úgy tutira gyors lesz az anyagi boldogulás. Ha meg nem jön össze, akkor se lesznek anyagi gondok. A sitten ingyen van a kaja és kitűnően őrzik a szállásod.
2023. szept. 20. 20:28
13/18 anonim válasza:
Nem. Néha szoktam olyan felsőt felvenni, ami kicsit kivágottabb, de csak annyira, hogy a dekoltázs ne látszódjon. Nem érezném túl professzionálisnak. Lehetsz divatos és csinos úgy is, hogy nem mutatsz túl sokat.
2023. szept. 20. 21:10
14/18 anonim válasza:
Munkahelyemen a legmelegebb nyárban kezdtem... sima, egyszerű trikót vettem fel, ahogy a volt munkahelyemen is mindig. 60 éves boomer első kérdése az volt, hogy "mindig ilyen kivágott felsőt hordok?" Nagyon kínos volt, mert egyáltalán nem nézett ki sehogy, inkább uniszex volt mint női, de a papa már annyira ki volt éhezve, hogy ezt is biztatásnak vette, kénytelen voltam rövid úton elvágni a kellemetlen közeledését. Én nem mennék rá semmilyen szexis cuccra, hacsak nem kifejezetten az a szándékod hogy a nemkívánatos megjegyzéseket kapd.
2023. szept. 21. 10:22
15/18 anonim válasza:
Ja és kivágott szerkóval mindig sikerül pont azokat bevonzani, akiket nem akar az ember... Papákat, lerobbant biztonsági őrt, építőmunkásokat munkába menet... :D
Kérdezô gondold át, hogy ők -e a célközönséged... :D
2023. szept. 21. 12:35
16/18 anonim válasza:
Vedd fel,ha nem megfelelőnek itélik,ugyis szólnak.De ha nem lesz kivágásod is megfognak szólni,úgyhogy teljesen mindegy.Ha meg nem a ruhád miatt,akkor találnak mást.
2023. szept. 21. 16:27
17/18 anonim válasza:
Nemrég kezdtem egy új munkehelyen. Ez már a harmadik hely ahol dolgozom. Meglepő, hogy ugyanaz a munkakör, de eddig mindenütt más-más stílusban öltözködnek az emberek. Én az első napomon inkább visszafogottabban öltöztem, nem akartam semmivel kitűnni, ne a ruhámra figyeljenek, a személyiségemre.
Pár nap megfigyelés után eldöntöttem, mi fér bele a ruhatáramból ebbe a munkahelyvédelmi, mi nem.
Egyébként meg igaza van az előttem szólónak, mindegy mit veszel fel, úgyis lesz akinek nem tetszik valami és beszólogat. Engem ez érdekel a legkevésbé, én azt veszek fel ami nekem tetszik, de szeretem a helyhez alkalmazkodó ruházkodást.
2023. szept. 21. 16:46
18/18 anonim válasza:
Felnőttek között?
Nekem ebből úgy tűnik diák melós leszel. Akkor végképp nem ajánlom a túl sokat mutato ruhákat. Gyorsan kidobhatnak miatta.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!