Tavasziasabban öltözködtök már? Munkahelyre én már sportcipőbe mentem és vékony dzsekibe.
Figyelt kérdés
2023. febr. 24. 04:38
2/12 anonim válasza:
Még nem. Reggel-este hűvvan felénk, a kettő között meg hol a szél fúj, hol az eső esik.
4/12 anonim válasza:
Télen is sportcipőben jártam, nem volt olyan hideg, ami indokolja a banakncsot, csizmát. A napokban a tavaszi dzseki is sok volt, most viszont lehűlt, maradhat a tavaszi öltözékem.
5/12 anonim válasza:
Hőmérsékletfüggő. Nekem most még kell a rendes télikabát kora reggelre, délután meg a kezemben viszem.
6/12 anonim válasza:
Szövetkabát meg vékonyabb átmeneti bakancs.
Reggel még 3-6 fok van, még nem járnék tornacipőben.
7/12 anonim válasza:
Tegnap vékonyabb kabátban voltam, és még pulóver sem kellett alá. Jó érzés volt végre így lenni, mert iszonyat fázós vagyok.
8/12 anonim válasza:
Én ma már nem vettem kabátot, csak pulcsit 3/4-es nadrággal. Nem bántam meg, jó idő van. 20/N
10/12 Sunshinedoll válasza:
Hát, nem a téli pufi kabimban járok, de mondjuk a szövetkabát még elfér rajtam, főleg, ha borúsabb az idő. Vmelyik nap tök szépen sütött a nap, akkor mondjuk ballonkabát volt rajtam meg sportcipő, de nem ez a jellemző.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!