Szoktatok kivágott felsőt felvenni munkahelyre?
Figyelt kérdés
Most kezdek egy új munkahelyen, sok olyan felsőm van, ami nagyon kiemeli a dekoltázst. Új munkahelyen, idegenek előtt nem szép dolog így bemutatkozni ugye? Szeretek a munkahelyen is divatosan es szexisen öltözni, de félek, hogy rossz véleménnyel lennének rólam a munkatársak, főleg a női kollégák.2023. szept. 20. 16:42
1/18 anonim válasza:
Ne foglalkozz mással önmagad add
2/18 anonim válasza:
Ha erről kérdést kell kiírnod, a megfelelési kényszered miatt rengeteg problémád lesz még az életben.
4/18 anonim válasza:
Nem. Nem szeretnék ajánlatokat kapni.
5/18 anonim válasza:
A munkahelyen nem szokás/nem illik "szexisen" öltözködni.
6/18 anonim válasza:
Nem.
Szerintem a szexi ne akarj lenni egy munkahelyen.
Nem tudom milyen munkakört fogsz betölteni, de lehet csinosan öltözni, anélkül is, hogy kidobnád amid van. Nem oda való.
8/18 anonim válasza:
Munkahely válogatja. Én pedagógus vagyok, nem tenném... nem megfelelési kényszerből, hanem mert a gyerekek miatt az nem odavaló.
9/18 A kérdező kommentje:
Csak egy multi cegnel, irodaban, felnottek kozott fogok dolgozni.
2023. szept. 20. 19:34
10/18 anonim válasza:
Egy munkahelyen ne az öltözködéseddel, hanem a teljesítményeddel kelts feltűnést. Az embernek így is elég sok előítélettel kell megküzdenie élete során, hát még ha ráerősítesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!