Szerintetek gáz egy csatos parafa talpú papucs használata utcára,akár munkahelyre,iskolába?
Figyelt kérdés
2023. jún. 8. 06:19
2/12 anonim válasza:
A parafa talp nem gáz. A trampli papucs igen.
Az ilyen fajta papucs kifejezetten otthonra való, de általánosságban is, a papucs nem utcai viselet. Max nyáron a strandra, ott nem számít.
3/12 anonim válasza:
Utcára teljesen rendben van. Munkahelynél viszont attól függ, milyen típusú munkahelyről van szó.
5/12 anonim válasza:
2-essel értek egyet, ez otthoni papucs, ráadásul utcára semmilyen formában nem való. Munkahely pedig tényleg attól függ, mit dolgozol, mi az előírás a munkaruhára, vagy mi a munkahelyi etikett.
6/12 anonim válasza:
Nem gáz, ha a munkahelyi dresscod engedi
7/12 anonim válasza:
Szerintem sem gáz. Strandra viszont szerintem a parafa talp kényessége miatt talán annyira nem szerencsés, inkább utcára vagy munkahelyre (ha nincs megkötés).
10/12 anonim válasza:
Szerintem jó ez, csomóan járnak hasonlóban az utcán.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!