Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Ferfiként horhatok harisnyát?...

Ferfiként horhatok harisnyát? Akar rövidnadrággal??

Figyelt kérdés
Nagyon kenyelmes viselet szamomra..

2023. szept. 18. 10:49
1 2 3 4 5
 41/44 anonim ***** válasza:
77%

Hordj, nekem nem faj. :D

Off: tudna ajanlani BARKI hol vegyek olyan (vekony anyagu, 20-40den kozotti fekete) harisnyat, ami nem szakad ki?? 🥺 Meg mit tegyek, hogy ne szaladjon meg egy szal rajta? 🥺

2023. szept. 20. 20:08
 42/44 anonim ***** válasza:
100%

41, vannak praktikák amik tartósabbá teszik a harisnyát, igaz én egyiket sem próbáltam 😊

Pl,ha beteszed fél napra a fagyasztóba a harisnyát,vagy bekened hintőporral a lábad, mielőtt felveszed,vagy langyos vízzel átmosod .

Én tartós nylonharisnyát csak a Bellinda Perfect 40den ismerem,több hónapig bírja,ha minden nap hordom,fekete, testszínű is van.

De van tartós jó harisnya opaque néven is,ezek 50den kezdődnek, szóval tartósak.

2023. szept. 20. 20:37
 43/44 winR ***** válasza:
77%

Calzedoniában meg a Tezenisben lehet kapni (utóbbi olcsóbb) 8 denes harisnyát, felveszed, olyan, mintha nem is lenne rajtad semmi, nem látszik. Illetve matt harisnyák is jók, azok nem csillognak, szinte láthatatlan.

[link]

2023. szept. 21. 08:22
 44/44 A kérdező kommentje:
Kedves utolso..köszönöm.megnezem.ma .. alig varom.hogy kiprobaljam
2023. szept. 21. 09:22
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!