Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Ferfiként horhatok harisnyát?...

Ferfiként horhatok harisnyát? Akar rövidnadrággal??

Figyelt kérdés
Nagyon kenyelmes viselet szamomra..

2023. szept. 18. 10:49
1 2 3 4 5
 31/44 anonim ***** válasza:
83%

29.

Ha viseljük az a baj, ha fétis nálunk a női lábakon akkor meg az!

Most akkor mi is baj?

Ezzel senkinek nem ártunk.

Ti nők meg a férfi bő szárú farmerekkel? Izgultok rá? A szűk miért nem volt jó?

Ti sem ártotok vele senkinek, ezért nem hozzuk fel..

2023. szept. 19. 17:49
 32/44 anonim ***** válasza:
18%

Hogy néztek már ki? Pláne mikor felette még egy rövidgatya is lobog. Óvodásokon látni ezt az outfitet.

És hogyan lenne bármi is kényelmesebb annál, mintha semmi nem lenne ott a lábon? Ez csak a mese része.

2023. szept. 19. 18:24
 33/44 anonim ***** válasza:
0%
Megint ez a hülye kérdés :D Ha így neked jobb, miért ne, lehet hogy mint crossdresser érdekesen néznek majd rád de hát ez benne van. Engem már régóta érdekel milyen érzés lehet, de nem vagyok b...i így nem próbálom ki. Csajokon megnézem aztán ennyi, lehet ha csaj lennék nem is izgatna xD
2023. szept. 19. 18:50
 34/44 anonim ***** válasza:
68%

#32 nők sem csak szoknyához szokták felvenni a harisnyát, sortokhoz is, sport cipővel is, hosszú blúzokhoz (tunika). De bakancshoz is pl rockerek,punkok.

Nos,ha a nők bármilyen formában húzhatnak fel harisnyát, akkor pasik rövidnadrághoz miért nem?

Mondjuk sportolók hordanak, akkor már nem mindegy, hogy utcán is? Lol.

2023. szept. 19. 19:03
 35/44 anonim ***** válasza:
100%

#33 megint egy hülye válasz...

Azt sem tudod ki az a crossdresser😉.

Ők teljesen nőiesen öltöznek!

Ezek szerint sok sportoló mind meleg,azért húz fel harisnyát 😄

Meg az osztrák,skót,magyar ffi népviseletűek is a meleg hajlamukat akarják kifejezni a fehér harisnyájukkal.

Ahogy a ffi balett táncosok is 😄.

2023. szept. 19. 19:09
 36/44 anonim ***** válasza:
100%

35.

Ne is foglalkozz a 33-al szerinte egy ruhától függ egy ember nemi érdeklődése.

Akkor a nők eleve sokszor lehetnének b.zik.

Csak neki a férfiakkal van baja.

Mint minden ilyen és ehhez hasonló témájú kérdésnél.

32.

A rövidnadrág a lábad felett id lobog, meg a hiú futógatyások esetében is.

2023. szept. 20. 12:22
 37/44 anonim ***** válasza:
100%
Nem értem, mi itt a probléma? Ha egy férfi harisnyanadrágot akar hordani,akkor tegye azt! Kinek mi köze van hozzá? Ha valakinek tetszik egy ruhadarab,úgyis viselni fogja azt,és magasról tesz mások véleményére!
2023. szept. 20. 12:42
 38/44 anonim ***** válasza:
100%

#37 igen, de tudod vannak akiknek a harisnya valamiért olyan nagy vmi, nem egyszerű kiegészítő ruhanemű,egy mellékes ruhanemű és mivel nem divat pasikon utcán,ezért sokan nem tudják hová tenni,még azt sem tudják kiállni, hogy ne tegyenek vmi hülye megjegyzéseket,így érthető, hogy miért nem látni senkin szinte.

Persze nekem is tetszik,mint írtam gyerek korom óta szeretem , így idővel nem is érdekelt mások véleménye.

Én sosem néztem ki és öltöztem nőiesen,sosem akartam harisnya mellé szoknyát vagy magassarkút,női cipőt is felvenni.

De vmiért sok embernek csak azt tudja gondolni, hogy akinek bejön a harisnya,az biztos azért hordja,mert meleg vagy nőies akár lenni.

De ez totál baromság!

2023. szept. 20. 13:25
 39/44 anonim ***** válasza:

37.

Már maga a kérdésfeltevés sem éppen arra utal, hogy a viselője magasról tenne a véleményekre, mert akkor a kérdés sem lenne.

2023. szept. 20. 14:02
 40/44 anonim ***** válasza:
100%

A 33-as kommentjén jót röhögtem.

Azt írja” engem is érdekel régóta, de nem vagyok b.zi, hogy felvegyem”

Tehát ha kíváncsi vagyok egy ruhadarabra, akkor az nagyban függ a nemi érdeklődéstől.

Leélsz úgy egy életet, hogy valamire kíváncsi lennél, de egy irányultság hiánya miatt inkább kihagyod, és had furdaljon a kíváncsiság tovább.

Én az ilyen embereket úgy tudom elképzelni, hogy ők rettentő nagy igazi férfinek tartják magukat, egy hiú kis fiú aggyal.

2023. szept. 20. 14:41
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!