Ferfiként horhatok harisnyát? Akar rövidnadrággal??
20.
Jó, legyen csak 100 éve, de akkor is az övüké jelenleg.
Én nadrág alatt hordtam a lábamputációm után.
Picit fura volt de kényelmes.
(Igen, vastagabb "női" harisnyanadrágot :) )
#27 így van, azért mert mostanában a nők hordják inkább,-kivéve sok nőt aki utál harisnyát hordani, nem is hordja,- az nem azt jelenti, hogy pasiknak nem lehet. Az pedig, hogy nem divat pasikon,hát aki nem a divatot követi, mármint a tucat hétköznapi divatot,az simán felvesz olyan ruhákat,ami tetszik neki,jól érzi magát benne.
Ha ez harisnya, akkor az.
#29 nem ezért szeretem én pl, mert izgat, amióta gyerek koromban kipróbáltam a nylonharisnyát, nylonzoknit,jobbnak tartottam,mint a normál vastag anyagú zokniját.
Nekem a nylonharisnya jön be,van akinek a pamut, vagy más.
Amúgy sok pasit izgat valóban a harisnya látványa nőkön,őket izgatja,de hordani nem hordják...
Most szerinted mi lennénk a nem normálisnak akik hordani szeretik,akiket meg felizgat egy harisnya látványa,elég sok ilyen pasi van, sok kapcsolatban élő pasi csak harisnyában izgató a csaja,az meg teljesen normális? Hát kétlem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!