Sok lány osztálytársam középiskolában már nem úgy öltözködik, ahogyan "kellene". Miért kell ezt belevinni az iskolai életbe?
"Én elhiszem, hogy olyan ruhát szeretnek hordani, ami sokat mutat, de azt tegye otthon."
iskolában a többiek öltözködésének méretegése, és az azon való agyalás helyett koncentrálj a tanulásra. és meg is van oldva a probléma.
"2006-ban érettségiztem, a leghátsó padban ültem, és a csípőfarmer (low rise jeans) volt a divat: minden előttem ülőnek láttam a fenékvágatát és a tangáját. Akkor kifejezetten divat volt, hogy a tangát oldalt a nadrág fölé húzod.
Manapság zsákokban mászkál mindenki."
ezt akár én is írhattam volna. a 2000-es évtizedben ha hátul ültél, gyakorlatilag tudtad a legtöbb lány osztálytársadról, hogy melyik nap milyen bugyit hord.
azzal viszont nem értek egyet, hogy manapság mindenki zsákokban mászkál. többféle divatirányzat él egymás mellett, többen hordanak zsákszerű nadrágot, mint akkoriban, de egyúttal nézd meg, mennyivel gyakoribb az alakot kiemelő sztreccses farmer, vagy nyáron a rövidnadrágok (a 2000-es évtizedben a combközépig érő is ritkaság volt, most meg a fenékvillantós fajta is eléggé megszokott)
"éppen ez nehéz ilyen hivalkodó öltözetű lányok miatt, mármint koncentrálni..."
de sajnállak, tényleg
senki nem tart pisztolyt a fejedhez, hogy a tanár és a tábla helyett a csajokat stíröld. egy opció, hogy hova figyelsz. te döntesz úgy, hogy inkább a csajokat nézed.
amúgy meg vissza fogod még sírni azokat az időket, amikor minden nap jobbnál jobb csajok vettek körül, és még fizetned sem kellett érte.
szóval tanulj meg koncentrálni, és tedd össze a két kezed.
#17 mivel 1995-től van Z-gen, te inkább abban tartozol, nem sok különbség...
#20 nem tudom neked mi volt 2010 körül a kihívó szerelés,de én nem tapasztaltam anno 2010 előtt, pedig vidéken és fővárosi helyeken is buliztam,de kimondottan szolidan néztek ki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!