Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Sok lány osztálytársam középis...

Sok lány osztálytársam középiskolában már nem úgy öltözködik, ahogyan "kellene". Miért kell ezt belevinni az iskolai életbe?

Figyelt kérdés
Egyre több lány olyan ruhát vesz fel, ami nem oda illő. Én elhiszem, hogy olyan ruhát szeretnek hordani, ami sokat mutat, de azt tegye otthon.
2023. szept. 16. 15:59
1 2 3 4
 1/40 anonim ***** válasza:
100%
Milyen ruhákra gondolsz konkrétan?
2023. szept. 16. 16:19
 2/40 anonim ***** válasza:
79%
25 éve sokkal kihívóbban öltözködtünk.Akkor nem vokt divat az oversize.Nem kell nézegetni őket.
2023. szept. 16. 16:19
 3/40 anonim ***** válasza:
43%
#2 én 25 éve voltam középiskolás,de senki nem járt ilyen szexisen,leggingsben, pláne nem magában hordva, bőrhatásút egyáltalán nem, de p*csak nadrágot sem,haspólot sem, nylonharisnyát sem,max ünnepségen.
2023. szept. 16. 16:37
 4/40 anonim ***** válasza:
71%
30 éve is jártak leggingsben.Nekem volt haspólóm általánosban.Csipő nadrág,derekat szabadon hagyó kabát,szűk ruhák,combzokni,harisnya.Ruhát,szoknyát télen is hordtunk.Akkor még kivagott felsőket is lehetett kapni.
2023. szept. 16. 17:34
 5/40 anonim ***** válasza:
8%

#4 persze ribik mindig is voltak,de nem voltak ennyire szexisták, kihívóak a tizenévesek,

Nem a szolid szoknyáról van szó, meg a szolid harisnyákról, passzos farmerekről.

2023. szept. 16. 17:58
 6/40 anonim ***** válasza:
87%
2011-ben érettségiztem, de konkrétan szinte végig magassarkúban jártam a középsulit, volt térd fölé érő csizmám, derekat szabadon hagyó kabátom, haspólóm, neccharisnyám, műkörmöm... És kicsit sem voltam egyedül a suliban. Miniszoknyája meg már anyámnak is volt, igaz a nyolcvanas és a kilencvenes évek fordulóján szigorúbban vették még, de csak volt neki.
2023. szept. 16. 18:18
 7/40 anonim ***** válasza:
7%
Férfiként sajna nem látok ilyen finomságokat, csak néha 1-2 husosat. :(
2023. szept. 16. 19:26
 8/40 anonim ***** válasza:
82%
Mindig megvolt az a réteg, aki semmi mással nem tudott kitűnni, csak mások bosszantásával.
2023. szept. 16. 19:32
 9/40 hosszúhajú ***** válasza:
13%
80 as években jártam suliba és 90 es eleje. a mini azt jelentett térd fölé érő, cicanadrág eszébe se jutott senkinek. a dekoltázsa egyedül a rajz tanárnak volt kint, de azt is kibeszéltük hogy húúú, magassarkú egyetlen diákon se, ünnepséges is lapos. nyolcadikban egyik lány húzott a szeme fölé egy kék csíkot, aznap mindenki arról beszélt. a gimiben még volt iskolaköpeny, akin körömlakk volt azt kiküldték hogy mossa le. szinte senki sem sminkelt. 16 évesen egy osztályszereplésen véletlenül mi is pezsgőt kaptunk - mindenki kiöntötte.
2023. szept. 16. 19:33
 10/40 anonim ***** válasza:
6%
#6 olvasd el a #9.vàlaszt,így öltöztek a normális Y-generáció tagjai, nem úgy mint ti 2010-től a Zgen,mint aki suli után amúgy onlyfansozik,meg fizetős kva.
2023. szept. 16. 20:18
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!