Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Miért szeretnek a csajok akár...

Miért szeretnek a csajok akár rövidnadrághoz vagy szoknyázoz esetleg egy lenge nyári ruhához felvenni tornacipőt vagy edzőcipőt?

Figyelt kérdés

Szerintem nem túl sexy, én annak örülök nyáron is hogy felvehetek egy csinos nyitott magassarkút, papucsot vagy szandált, bár én szeretem nézegetni a csajok lábát szerintem sexy és izgató egy csini szép lábfej.

L17

2023. szept. 14. 17:45
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
80%

Hát ne haragudj h a kedvedért nem veszünk fel kényelmetlen ruhadarabokat :D

Sok ezer nő vs néhány ember akit zavar.

Ez egy olyan dolog amit le kell nyelni, ez van

2023. szept. 14. 21:17
 12/14 anonim ***** válasza:
22%

11.

Mert olyan kényelmes ruhadarabok nem léteznek, amik még össze is illenek?

2023. szept. 14. 22:22
 13/14 anonim ***** válasza:
100%

Én általában lapostalpú szandált hordok nyáron, amikor picit hűvösebb van, olyan helyre megyünk vagy nem volt időm kifesteni a lábkörmömet és már le van kopva (:D), akkor tornacipőt veszek fel, de csak nadrághoz.

Vannak olyan típusú szoknyák, pl egy farmerszoknya, amihez bőven jó a tornacipő vagy sneaker, de az ilyen szép nyári egyberuhákhoz szerintem sem illik.

2023. szept. 15. 08:50
 14/14 anonim ***** válasza:
82%

- nem akarok szexi lenni

- a kényelem a prioritás, sokat mászkálok egy nap

- nem szeretem a lábfétises creepeket, se a koszt, így nem hordok nyitott lábbelit

2023. szept. 15. 09:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!